News

Deze moeder behandelt haar dochters als Barbies

Ze zijn pas twee en vier jaar oud, maar Princess Bliss en Precious Bell krijgen regelmatig een spraytan van hun moeder. En dan hebben we het nog niet eens over de gaatjes in hun oren, de pedicures die ze krijgen, de nepnagels en haarextensions. Mama Sophie-May (zelf pas 22) behandelt haar kinderen als Barbies. 


Bron

Sophie-May Dixon was 18 toen Princess Bliss, haar eerste kindje geboren werd. Twee jaar later kwam Princess' zusje Precious ter wereld. Dertien dagen later verliet de vader van Princess en Precious Sophie-May, terwijl ze paar maanden later in het huwelijksbootje zouden stappen. Sindsdien gaat de inmiddels 22-jarige Sophie als single mummy door het leven, ze werkt niet, maar gaat wel naar school.

Hoewel Sophie niet werkt, komen Princess en Precious niets te kort. Natuurlijk betaalt ze eerst haar rekeningen (ze is niet dom, zoals ze zelf zegt in een interview met Dailymail), maar alles dat er over blijft gaat op aan het uiterlijk van haar dochters. 


Bron

Dochter Princess kreeg haar eerste spraytan toen ze net drie jaar oud was. Volgens Sophie vroeg ze er zelf om toen ze haar dochter meenam naar een spraytan sessie voor haarzelf. Sophie's andere dochter kreeg haar eerste manicure toen ze rijpe leeftijd van 9 maanden bereikt had. Beide meisjes dragen al sinds baby af aan oorbellen.

De kledingkast die Princess en Precious delen is ook niet de kledingkast van de gemiddelde peuter. Beide meisjes hebben 40 jurkjes, sommigen zijn handgemaakt, anderen zijn van merken als Dolce & Gabbana en Ralph Lauren. Kosten nog moeite worden gespaard. Sophie geeft toe dat de garderobe van zowel Princess als Precious haar zo'n 4000 pond (meer dan 5000 euro) gekost heeft. Naast de jurkjes hebben de meisjes natuurlijk ook schoentjes nodig, van UGGS tot Hunter Boots, ze hebben ze allemaal. Maar daar houdt het niet op, de UGGS en Hunter Boots zijn ook nog gepersonaliseerd met strasssteentjes, om er echt iets unieks van te maken.

Bron

Sophie krijgt aardig wat kritiek, zelf snapt ze daar helemaal niets van. Ze zorgt toch goed voor haar kinderen? Ze is niet zoals andere jonge single moeders die er helemaal niets omgeven, geld uitgeven aan alcohol, sigaretten en drugs. Haar dochters staan bij haar op nummer één en ze komen niets te kort. Je doet het volgens Sophie nooit goed als moeder. Als je niet voor ze zorgt ben je een slechte moeder, als je wel voor ze zorgt ben je ook een slechte moeder. 

Ze heeft een punt zegt ook de schrijver van Dailymail die Sophie en haar dochters geïnterviewd heeft, de meisjes lijken goed verzorgd en blij. 


Bron

Wat vind jij ervan dat Sophie-May haar dochters als poppen behandelt? Moet ze dat lekker zelf weten, of vinden jullie het zielig voor haar kinderen?

Bron: Daily Mail