Fashion

Sloggi zomer lookbook

Ondergoed is meer dan alleen een laagje onder je kleding, dat weten we inmiddels allemaal. Naast dat ondergoed comfortabel moet zijn -het is tenslotte erg vervelend als je het ondergoed voelt en ziet zitten- willen we ook dat het er sexy uitziet. Want als je je sexy voelt, dan straal je ook zelfvertrouwen uit! Sloggi brengt comfort en looks samen met haar ondergoed. Kijk je meer naar het lookbook? 

Sloggi is een ondergoedmerk dat al jaren succesvol is, maar de laatste tijd richten ze zich ook tot jongere meiden; wij dus. Zijn wij hartstikke blij mee, want Sloggi begrijpt dat we op zoek zijn naar ondergoed dat comfortabel zit, maar er ook vrouwelijk uitziet. We hoeven dus geen keuze meer te maken of we een oncomfortabele beha van kant of een comfortabele maar oncharmante huidskleurige beha aantrekken. Wat een opluchting! 

Invisible Supreme
Deze lijn bevat onzichtare underwear die je dus niet onder je kleding ziet zitten. Vooral in de zomer is dit handig, want dan doe je vaker strakke kleding als rokjes en jurkjes aan. En dan wil je natuurlijk niet dat je ondergoed zichtbaar is! Bovendien is het ondergoed gemaakt van stof die uidvriendelijk, anti-allergeen en niet irriterend is. Ook goed om te weten: er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt tijdens de fabricage.


Slip, €18,95 per stuk 
Ook verkrijgbaar in hoog model

Sloggi WOW
Deze lijn heeft haar naam te danken aan het triple Wow-effect: het ondergoed is leuk om te zien, fijn om aan te raken en comfortabel om te dragen. De bh’s hebben een vernieuwde cup met platte rand en een binnen voering met reliëf voor een perfecte fit.
Voor meiden met grote borsten is er goed nieuws: de populaire beha met verschillende multiway bandjes van deze lijn is nu ook verkrijgbaar in cup E! 

Beha, €32,95 per stuk


Slip, €17,95 per stuk

Bestel je Sloggi ondergoed nu op sloggi.nl of kijk op de website voor een Sloggi verkooppunt bij jou in de buurt. 

Welk Sloggi ondergoed vind jij het mooist?

*Dit is een gesponsord artikel

Must reads 👀