News

Zwangere vrouw opgepakt na poseren op Facebook in gestolen jurk

Sommige dingen moet je gewoon niet doen, zoals een foto van jou en je cocktail van dat moment op Facebook plaatsen terwijl vrienden geloven dat je ziek bent. Op boze vrienden na heeft dat verder geen gevolgen. Maar wat als je kleding steelt en vervolgens op Facebook poseert in je gestolen jurkje? Dan word je opgepakt. Het overkwam de Amerikaanse Danielle…

Stom, stom, stom… Niet alleen is het allesbehalve toegestaan om te shoppen zonder af te rekenen. Nee, het is nog erger als je daarna trots je aankopen openbaar presenteert op je Facebook account met al je vrienden (en de rest van de wereld). Zeker niet als het een erg opvallend luipaardprint exemplaar is dat je maar op één plek gehaald kan hebben.

Toch is dit wat de Amerikaanse Danielle uit een kleine stad in Illinois doet. De inhoud van de winkel Morties Boutique bevalt haar wel. Het bevalt zelfs zo goed dat ze een tas vol spullen mee naar buiten sneakt. What?! Dat dachten wij ook. Je hoeft nog net geen 'haul video' te verwachten (daar is het inmiddels te laat voor), maar toch is Danielle na haar tripje een jurk, wat shirts en een ketting rijker. En deze nieuwe garderobe stond binnen enkele uren op Facebook. 


Daar staat ze: trots, zwanger en poserend in een gestolen jurk op Facebook.

De mede-eigenaar van de boetiek spot de foto's en zet daarna meteen social media in om deze winkeldief te vinden. Danielle is zelfs door hem gespot toen ze naar buiten liep met haar nieuwe items. De grote vraag is nu: weaarom heeft Danielle kleding en een ketting gestolen? 'Omdat iedereen in het magazijn aan het werk is en er dus niemand bij de kassa staat.' Dus Danielle dacht dat ze de items wel mee mocht nemen. 


Nog een van Danielle's nieuwe (onbetaalde) aanwinsten. Op dit moment is dit haar profielfoto op haar openbare Facebook account.

Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt is de zwangere dief snel gevonden doordat bovenstaande foto's zijn gedeeld op Facebook. De mensen uit de stad herkennen Danielle en binnen no time is ze in de boeien geslagen. Ze is op eigen verzoek inmiddels weer op vrije voeten, maar dit verhaal krijgt vast een staart.

Wat vind jij ervan dat Danielle spullen steelt en die vervolgens zo op Facebook showt? Is het terrecht dat de zwangere dief is opgepakt (en weer vrijgelaten)?

Bron: Metro, Facebook