Food

Van deze snacks loopt het water in je mond!

Er wordt maar al te vaak geschreven over nieuwe fashion trends of interieur trends, maar nog niet zoveel over eventuele food trends. Wat dacht je van de cupcakes, Cannelés of de Cronuts? Je mond begint er al van te kwijlen als je naar een paar foto's kijkt van deze food trends. Daarom willen we het jullie ook niet onthouden en vertellen we jullie wat de food trends zijn op het gebied van lekkernijen!

Cronuts
Hmmmm, cronuts is een combinatie van de Franse croissantjes en de Amerikaanse donut. Je gebit zegt eigenlijk al auw, maar wie kan zo'n verleiding nou weerstaan? Er wordt vaak ook nog even een glazuur laagje overheen gesmeerd. Mnom!

Donut Ice Cream Sandwiches
Welke combinatie is er nu beter dan een combinatie van donut en ijs? Het is letterlijk een sandwich van donut met ijs. Eén grote suikerbom! Maar volgens de redactie wel ontzettend lekker. 

Donuts
Oké, het is misschien niet één van de trends op het gebied van eten, maar aangezien de Girlscene-redactie heerlijke donuts tegen het lijf liep op internet, konden we het niet laten om de gewone donut er ook tussen te doen. Maar wel een donut waarop een overheerlijke glazuur zit en altijd supersnel smelt in je handen. 

Cannelés
Deze super schattige koekjes zijn leuk te serveren bij een theekransje, of voor bij een kopje koffie. Het geheim van Cannelés is de rum die erin wordt verwerkt. Dus eet er niet té veel in één keer, want dan voel je je wellicht een beetje aangeschoten. Woops!

Mini cheesecakes
Een geweldige combinatie van cheesecake en chocolade hoef je ons geen tweede keer te zeggen. Het is een hapje dat we binnen twee seconden op zouden hebben. En omdat cheesecake van zichzelf al vrij machtig is, is het super leuk dat ze nu mini cheesecakes hebben, zodat je niet meteen een heel blok in je maag hebt!


Bron

Popsicles
Hoe leuk zijn deze gekleurde popsicles?! Deze popsicles worden weer helemaal hip en zijn eigenlijk ook leuk om zo neer te leggen. Beetje jammer alleen dat de popsicles smelten, maar ach het past er nog wel bij in je maag. Hihi!


Bron

Macarons
Eén ware verslaving zijn de macarons uit de Franse hoofdstad Parijs! Niet alleen leuk om neer te leggen op tafel voor de mooi, maar ook nog eens super lekker. En ze komen natuurlijk in vele smaakjes en kleuren. Iets wat bijna elk meisje niet kan weerstaan!


Bron

Eclairs
Ken jij eclairs al? De Girlscene-redactie loopt in ieder geval al te kwijlen over het toetsenbord, want deze snack is niet te weerstaan. Het is een zacht langwerpig gebakje, met ook een zachte vulling en daar bovenop nog een chocolade- of glazuurlaag. *Kwijl*

Churros
Oorspronkelijk komt deze snack uit het warme Spanje. Churros zijn eigenlijk gefrituurd deeg met daarop een heleboel suiker of poedersuiker. Voor wat extra smaak krijg je er een bak chocolade bij, zodat je de churros daarin kunt dippen. 

Wafel Ice Cream Sandwiches
De laatste die niet mag ontbreken in dit lijstje is de wafel ice cream sandwich! Een heerlijke combinatie van warme wafel met een koud bolletje ijs. En het ziet er nog eens extra leuk uit als je bijvoorbeeld een pistache smaakje van ijs eraan toevoegt, zoals op de afbeelding. *Must have this*

Welke van de snacks vind jij het lekkerst? 

Pin je favoriete snack op Pinbook

Must reads 👀