News

Gossip Girl(scene) week 29

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: Chace Crawford weer vrijgezel, Selena Gomez haalt uit naar een fan, Blake Lively scoort derde Vogue cover, Louis Tomlinson's droom valt in duigen en Britney Spears vergeet haar lunch te betalen. 


Bron: gettyimages

We beginnen de Gossip Girl(scene) met héél prettig nieuws. Oké, voor ons dan, voor de persoon in kwestie is het misschien minder leuk. Hottie Chace Crawford -je weet wel, Nate uit Gossip Girl- is weer vrijgezel! De acteur had een relatie met model Rachelle Goulding, maar in een interview gaf hij aan dat het uit is. De presentator van het Australische radioprogramma The Kyle and Jackie O show vroeg of hij nog samen was met 'dat knappe meisje'. "Oh nee, dat ben ik niet" antwoordde Chace. Ook gaf hij aan niet echt last te hebben van liefdesverdriet: "Alles is oké. We hebben een leuke tijd gehad."

Misschien een enkeltje New York boeken om hem 'per ongeluk' tegen het lijf te kunnen lopen?


Bron: Instagram

Selena Gomez staat bekend als een sweetheart, maar ze is niet bang om van zich af te bijten. Een 'fan' had onder een foto van Selena gereageerd met: "Ik hoop dat je brandt in de hel met kanker". Daar was de zangeres niet van gediend en dus kon de zogenaamde fan een berichtje terugkrijgen. Niet in de taal van de fan, maar het bericht was duidelijk genoeg. Wedden dat het meisje nooit meer zoiets durft te schrijven? 

You go, Selena! 


Bron: Instagram

Nog een nieuwtje over Selena, ze heeft namelijk een nieuwe tatoeage laten zetten. Ze heeft 'm laten zetten door tattoo artist Bang Bang McCurdy. De tattoo artist zegt dat de tatoeage ongeveer 10 centimeter lang is en dat het niet lang duurde om hem te laten zetten. Nu wil je vast weten wat ze heeft gezet… Het is een Arabische zin dat vertaald kan worden als 'Love yourself first'.

Mooie boodschap van Selena! 

Blake Lively heeft haar derde Vogue cover gescoord. Al twee keer eerder schitterde ze op de voorkant van het meest prestigieuze tijdschrift ter wereld. Dit keer staat ze op de cover van de Amerikaanse Vogue van de maand augustus. Maar dat is nog niet alles, nog een aantal pagina's zijn gevuld met Blake's kiekjes. En wat zijn ze mooooooi!

Mogen wij Blake zijn, alsjeblieft…


Bron: Instagram

Louis Tomlinson heeft naast een passie voor muziek, ook een passie voor voetbal. Zijn grote droom was om de voetbalclub van de stad Doncaster, waar hij opgroeide, te kopen. Louis heeft er alles aan gedaan om de deal rond te krijgen. Zo ondertekende hij vorige maand een deal samen met een zakenpartner. Het enige wat hij nog moest doen, was 2,5 miljoen euro ophalen met een inzamelingsactie. Maar de inzamelingsactie is mislukt en dus kan Louis zijn favoriete voetbalclub niet kopen. De zanger is er kapot van:  "Er was mij duidelijk verteld dat de deal niet afhankelijk was van de inzamelingsactie. Helaas ben ik misleid", schreef hij op Twitter. Louis blijft de club Doncaster Rovers toch steunen: "Mijn passie voor de Doncaster Rovers is onverminderd sterk en ik hoop dat ik betrokken kan blijven bij de groei van de club. Ik zal alles doen wat ik kan om de club aan succes te helpen." 


Bron: gettyimages

We kunnen nog steeds niet geloven dat the perfect couple Gwyneth Paltrow en Chris Martin uit elkaar zijn. Er gingen geruchten dat de twee wel weer bij elkaar zouden komen, maar deze hoop is alweer teniet gedaan met nieuwe geruchten. Het schijnt dat Gwyneth afspraakjes heeft met jongere mannen. Afgelopen dinsdag zou de actrice een date hebben gehad met een jonge man met blonde krulletjes, volgens bronnen hadden ze het héél gezellig. 

OMG, zou Chris dan echt vervangen worden?! 


Bron: Instagram

Ohhhh, Britney toch. Het was al niet best toen een filmpje was uitgelekt waarop ze te horen was zonder autotune (spoiler: ze klonk zo vals als een kraai), maar ook deze week maakte ze een blunder. Britney en haar vriend David gingen lekker lunchen bij The Cheesecake Factory. De twee bestelden een salade, maar aten het niet helemaal op en namen de rest mee in een doggiebag. Toen de serveerster kwam met de rekening van $30, zei de zangeres dat haar beveiliger het wel zou betalen. Eén probleempje: de beveiliger heeft nooit betaald. Oeps! 

Britney heeft $50 miljoen op haar bankrekening staan, maar een lunch van $30? Ho maar. 


Bron: Instagram

Olivia Wilde is pas bevallen van een zoontje en deze week deelde ze een foto van het kindje. Het kon natuurlijk niet anders dan dat Olivia's baby met Jason Sudeikis super schattig zou zijn, en dat heeft de foto alleen maar bevestigd. Ahhhh, we smelten helemaal! 

Fijn weekend meiden!

Until next time!
xoxo,
Girlscene

Bronnen: eonline, ohnotheydidnt, nu