Lifestyle

Oproep: Word jij onze video editor?

Heb jij oog voor beeld? Heb jij ervaring met het maken en bewerken van video's? Denk jij dat je creatieve video's kunt maken voor Girlscene en zou je dolgraag bij ons team willen horen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een gedreven video editor die op lange termijn met ons wil samenwerken. Meld je aan en wie weet word jij wel aan ons team toegevoegd!

Misschien heb je het al voorbij zien komen: Girlscene wil meer gaan doen met video's. Daarom zijn wij op zoek naar een video editor die ons hierbij kan ondersteunen; iemand die creatieve ideeën heeft, altijd de beste shots ziet, een vaste hand heeft voor het filmen en ervaring heeft met videobewerking. Wij zijn op zoek naar iemand die op langere termijn kan samenwerken, dus meld je alleen aan als je dit ook ziet zitten. 

Maar wat kunnen wij jou bieden? Girlscene geeft jou de kans om veel te leren en het beste uit jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen ideeën te bedenken en uit te voeren. Je zal samenwerken met een gedreven, ervaren en bovenal gezellig team. Ook kun je rekenen op eeuwige roem en leuke goodies! 

Lees je dit en denk je 'Jaaaa, jullie zijn op zoek naar mij!', meld je dan nu aan:
Stuur je meest creatieve video (passend bij Girlscene!) waarin je al jouw skills laat zien naar danique@girlscene.nl (via wetransfer of een YouTube-linkje). De video moet minimaal 2 minuten lang zijn. Thinking outside the box is een pré!

Let op: je hebt tot vrijdag 25 juli tot 12:00 uur de tijd om je video in te sturen

Houd je mail goed in de gaten, wij zullen een aantal kandidaten waarvan wij denken dat ze goed bij Girlscene passen een bericht sturen! 


Bron

Good luck, ladies!

Must reads 👀