Lifestyle

Video: Britney Spears zingt als een kraai

Britney Spears verblijdt de wereld al sinds een jaar of acht met zang en dans in de spotlights. Ze begon als lief schattig meisje in de Mickey Mouse Club op het Disneykanaal in Amerika, en ging als lief schattig meisje verder met vergelijkbare dansjes in 'Baby One More Time' en 'Sometimes'.

Britney's carrière was niet te stoppen, maar in de loop van de tijd raakte Britney persoonlijk de draad kwijt en kwam ze steeds meer negatief in het nieuws. Verschillende bezoeken aan de ontwenningskliniek mochten niet baten, Britney raakte compleet de weg kwijt. Na een incident in de kapsalon waar ze haar eigen hoofd kaalscheerde was het genoeg. Haar ouders namen weer de controle over en sindsdien leeft Brit weer helemaal op.

In 2010 is ze druk bezig met haar Circus-tour en is de rest van de tijd bij haar kinderen. Brit is back!

2011 lijkt het jaar voor Spears te gaan worden. De leadsingle Hold It Against Me is uitgekomen op 10 januari 2011. Ze stond binnen enkele uren in 19 landen op nummer 1 in iTunes. Hold It Against Me werd 705 keer gedraaid op de eerste dag, het vorige record stond op naam van Mariah Carey, haar plaat werd 498 keer gedraaid op één dag. Hold It Against me werd in Amerika 411.000 keer gedownload, en komt daarmee op nummer 1 binnen in de Billboard 100.