News

Gossip Girl(scene) week 28

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: de diplomauitreiking van Louis Tomlinson's vriendin bruut verstoord door een fan, Blake Lively's online webshop, Robin Thicke's nieuwe album flopt keihard, nog meer ongeluk voor Glee-sterren en een nieuwe deuk in het perfecte imago van de familie Knowles.


Bron: Twitter

Als je een relatie hebt met iemand van One Direction, reken er dan niet op dat je ongestoord naar je eigen diplomauitreiking kan. Eleanor Calder -het vriendinnetje van Louis Tomlinson- is afgestudeerd van Manchester University en hoewel ze hoopte dat haar uitreiking privé bleef, is dat niet gebeurd. Een fan heeft het moment dat zij op het podium moest komen gefilmd en op internet gezet. Een andere fan heeft er zelfs een collage van gemaakt en naar haar getwitterd. Creepy!

Zet 29 juli maar in je agenda, dan komt namelijk het nummer 'Bang Bang' van Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj uit! Wij kunnen niet wachten, want deze drie vrouwen hebben een dijk van een stem dus het kan niet anders dan dat het een geweldig nummer is. Jessie J deelde een stukje van 'Bang Bang' op haar Instagram-account. We want more!


Bron: Instagram

Hoewel wij het nog altijd jammer vinden dat Gossip Girl is gestopt, treurt Blake Lively er niet om. De blondine is namelijk heel andere dingen van plan! We schreven al eerder over een website die Blake wil lanceren, volgens Page Six duurt het niet lang meer tot we de langverwachte site kunnen zien; op 23 juli zal het de lucht in gaan. Geen zorgen, Blake wordt niet de nieuwe Lauren Conrad, want het wordt een online winkel. Binnenkort zouden we dus producten kunnen kopen die door Blake herself zijn uitgekozen. De actrice zal te zien zijn in video's waarin ze vertelt over de producten en tips geeft.

En, ga jij de website bezoeken of hoop je dat ze weer gaat acteren?


Bron: Instagram

Robin Thicke scoorde in 2013 een grote hit met 'Blurred Lines', maar daar lijkt het bij te blijven. Het nieuwe album van Robin flopt enorm. En dat is nog aardig geformuleerd. In de eerste week na de release van het album 'Paula' zijn er in Engeland maar 530 exemplaren verkocht. In Australië moeten ze al helemaal niks hebben van de muziek van Robin Thicke, daar zijn slecht 53 albums (!) verkocht in een week. In totaal zijn er 25.000 albums verkocht. Even ter vergelijking: er zijn 11 miljoen singles van 'Blurred Lines' over de toonbank gegaan.


Bron: Instagram

Het is bijna een jaar geleden dat Cory Monteith is overleden. Een verschrikkelijk verlies van een getalenteerde acteur die veel te jong is gestorven. Juli lijkt een ongeluksmaand voor de acteurs en actrices uit Glee, want de vriend van Becca Tobin (aka Kitty Wilde) is afgelopen donderdag dood gevonden. Waaraan hij is overleden is niet precies bekend, maar het schijnt dat Matt Bendik een feestbeest was. RIP…


Bron: gettyimages

Een jaar na de dood van Cory Monteith heeft Lea Michele weer het geluk gevonden. Ze is gelukkig met Matthew Paetz, haar nieuwe vriend. Toch zat het haar niet helemaal mee, toen het nieuws over haar nieuwe relatie naar buiten kwam beweerden de media dat hij een gigolo zou zijn geweest. Ook werd Lea Michele gehackt op haar Twitter-account en dat zorgde even voor verwarring aangezien de hacker schreef dat ze zwanger zou zijn van een jongetje. Ouch.

Lea was niet de enige Glee-ster die is gehackt, ook Chris Colfer werd slachtoffer. De hacker stuurde een tweet de wereld in dat hij zou stoppen met Glee. Gelukkig is hier niks van waar!


Bron: reporters

Een paar weken geleden had Michelle Rodriguez het nog heel gezellig met Cara Delevingne, maar zij lijkt het model nu te hebben ingeruild voor Zac Efron. Ze waren al heel lang vrienden, maar het is nu duidelijk dat er meer is dan alleen vriendschap. De twee zijn zoenend en knuffelend vastgelegd op een boot.

Wij zijn benieuwd hoe lang deze relatie stand houdt… Zou het serieus zijn voor Michelle of zullen we haar over een paar weken weer met iemand anders zien?

Rita Ora heeft model gestaan voor Adidas, Material Girl en DKNY, dat beviel blijkbaar erg goed. De zangeres heeft een grote klus binnengehaald, ze is namelijk het gezicht van Roberto Cavalli's herfst/winter collectie! Wat vind jij van de kiekjes?


Bron: Instagram

Alsof de ruzie tussen Jay-Z en Solange Knowles nog niet genoeg schade had aangericht, zijn er nog meer deuken in het perfecte imago van de familie Knowles. Dat de vader van Beyoncé en Solange zich niet zo netjes had gehouden aan de regels van het huwelijk is al langer bekend, maar nu blijkt dat Mathew nog meer minnaressen had. TaQoya Branscomb beweert een affaire te hebben gehad met papa Knowles in de tijd dat hij nog getrouwd was met de moeder van Beyoncé en Solange. Alsof dat nog niet erg genoeg is, zegt TaQoya een kind van hem te hebben. De vrouw eist een DNA-test en ze wil dat hij hen financieel ondersteunt. TMZ deed er nog een schepje bovenop: zij beweren dat TaQoya en Solange een tijdje vriendinnen waren en regelmatig uit eten gingen. Solange ontkent dit.


Bron: Instagram

Ryan Gosling wordt papa! Zijn vriendin Eva Mendes schijnt al zeven maanden in verwachting te zijn en de twee kunnen niet gelukkiger zijn. Ryan is opgegroeid zonder vader en insiders zeggen dat hij niet kan wachten om wél een goede vader te zijn voor zijn kind.

Dit wordt de mooiste baby e v e r !

Fijn weekend meiden!

Until next time!
xoxo,
Girlscene

Bronnen: eonline, ohnotheydidnt, nu

Must reads 👀