News

Dit zijn de meest ondeugende huisdieren van Engeland

We zouden nóóit zonder de knuffels van onze kat en het gekwispel van onze hond kunnen. Maar soms kunnen we ze wel achter het behang plakken… Als je thuiskomt en je ziet dat je hond je favoriete schoenen kapot heeft gebeten of als je ziet dat je kat aan je favoriete kast heeft gekrabd. Argh! In Engeland is er gestreden om de titel 'meest ondeugende huisdier' en dit zijn de 'winnaars'. Zo vallen onze huisdieren nog best mee ;-). 

Huisdieren zijn voornamelijk leuk, lief en gezellig, maar ze kunnen ook behoorlijk vervelend zijn. Het woord 'kattenkwaad' komt niet zomaar ergens vandaan ;-). Honden hebben er een handje van om spullen kapot te bijten, katten zetten graag hun nagels in dingen en ook kleinere huisdieren als cavia's, hamsters en konijnen kunnen behoorlijk wat schade aanrichten door bijvoorbeeld je kabels door te bijten. 

Uit een onderzoek is gebleken dat er in Engeland jaarlijks £1,2 miljoen schade is, veroorzaakt door huisdieren. Wow! Tijd om het stoutste huisdier op het matje te roepen. Driehonderd huisdieren hebben gestreden om de titel 'meest ondeugende huisdier'. Het bedrijf Direct Blinds heeft online stemmen verzameld en geteld. Dit zijn de winnaars (of verliezers, het is maar hoe je het bekijkt). 


Dit is het meest ondeugende huisdier van Engeland. Eigenares Laura Vitty is al honderden ponden kwijt geweest aan de schade die haar geliefde hond heeft veroorzaakt. De bovenstaande foto is nog maar een fractie van al zijn fratsen. Toen Laura op een dag thuiskwam dacht ze dat er scrambled eggs op de grond lag, maar het bleek de binnenkant van een kussen te zijn. Ze is uren bezig geweest om alles op te ruimen. Ondanks dat hij regelmatig iets molt, zou Laura nooit zonder hem kunnen. 


De tweede plaats is voor Harry, een hond die ervan houdt om kranten en tijdschriften te verscheuren en te verspreiden door het hele huis. 


Stoops, een zwarte kat, verdient de derde plek. Zij maakt regelmatig de koelkast open om vervolgens aan de melkpakken te likken. Best wel cute, maar minder leuk als je de hoge energierekening ziet en je de melk niet meer kunt drinken. 


In het huis van Sarah Fawcett is het niet mogelijk om je voeten te vegen voor binnenkomst, haar hond Dolly verslindt deurmatten en maakt het onmogelijk om er één neer te leggen. 


Lili heeft er een handje van om op de vensterbank te klimmen om vervolgens de luxaflex aan gort te bijten. Zucht, zo blijf je last houden van pottenkijkers… 


Hond Lucky ziet er misschien heel schattig uit, maar zijn baasje komt regelmatig thuis in een ravage. Lucky doet altijd alsof hij niet weet wie daarvoor heeft gezorgd. 


De kerstboom is zowat het leukste van Kerstmis, maar met deze rode boef in huis kun je de boom beter niet optuigen. Deze foto is een paar seconden na zijn kattenkwaad gemaakt. Busted! 


Als je houdt van een schoon huis, zal je niet blij zijn met hond Manny. Hij houdt ervan om in de modder te rollen, om vervolgens een spoor van modder achter te laten in je huis. 


Ook hond Frank is gek op het verscheuren van tijdschriften. Zijn baasjes zijn er iets minder gek op… 


Een klein beestje kan voor veel schade zorgen. Deze parkiet heeft al meerdere keren de luxaflex van zijn baasjes kapotgemaakt. Oeps! 

Welk huisdier vind jij het ondeugendst? Wat is het ergste wat jouw huisdier ooit heeft uitgehaald? 

Bron: dailymail
Bron beeld