Lifestyle

Té schattig: deze egel viert z’n verjaardag

Dit is echt té schattig voor woorden! Deze egel en hamsters worden als royal kings gevoed en je ziet van dichtbij hoe deze beestjes hun eten naar binnen werken, met opgezwollen wangetjes, fluffy lijfjes en een leuk achtergrondmuziekje. Als de Girlscene-redactie ergens blij van wordt, dan zijn het wel lieve beestjes en daarom konden we het ook niet laten om dit met jullie te delen. Want het is nou eenmaal té cute en leuk om naar te kijken.

Op het YouTube kanaal HelloDenizen vind je een té schattig filmpje van een egel en zijn twee vriendjes: de hamsters, waarmee hij samen zijn verjaardag viert. Als je er naar kijkt zou je bijna denken dat het een kinderserie is, zo leuk is het om naar te kijken. Met zijn drieën vieren ze de verjaardag van de egel. Dit doen ze met taart, een piñata, vlaggetjes en verjaardagshoedjes. Hoe leuk is het dat mensen dit voor ze hebben gemaakt!

Maar naast het filmpje, waarin de egel zijn verjaardag viert, heb je nog véél meer filmpjes op YouTube van té schattige hamstertjes. Zoals een hamstertje dat in een restaurant een paar burrito's achterover werkt. Daarom koos de redactie een aantal filmpjes uit om met jullie te delen. Bada, bada, bada!

Watch on YouTube

De egel die zijn verjaardag viert met zijn beste vriendjes!
Watch on YouTube

De burrito etende hamster ♥ 

Of wat dacht je van deze hamsters op het YouTube kanaal AprilsAnimals!

Watch on YouTube

Mnom, mnom, mnom!

Watch on YouTube

De mini pizza die in minder dan een minuut achter de kiezen wordt gewerkt.

Watch on YouTube

Misschien een beetje vergezocht, maar de hamster heeft uiteindelijk wel gelijk gehad! (helaas..)

Wat vind jij van deze fluffy beestjes? Zou jij ook een feestje willen geven voor jouw huisdier?

Pin je inspiratie op Pinbook