Lifestyle

Crea Bea’s ontdekt: Lilian, Hendriette, Bernice, Iza en Gina

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje op het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben? Kijk dan snel verder wat deze meiden allemaal kunnen maken.


Hoi, ik ben Lilian en vind het zelf ook leuk om creatief bezig te zijn. Vooral mode vind ik helemaal geweldig, een daarom laat ik hierbij mijn ontwerpen zien. Van jongs af aan hield ik al van tekenen en kleding maken. Dan knoopte ik lappen stof aan elkaar en ontstond er een jurk. Door deze twee hobby’s met elkaar te combineren kwam het mode ontwerpen eruit. Soms zijn er duizenden ideeën in mijn hoofd en moet ik het meteen tekenen, maar soms laat ik het gewoon even rusten, omdat ik dan niks meer weet. Het is heerlijk om kledingstukken in beeld te brengen waar je altijd al van hebt gedroomd. Zo kun je toch heel mooi je fantasie uiten. De stijl waarin ik teken varieert nog wel eens. De ene keer heb ik zin in iets stoers en sportiefs, de andere keer maak ik iets romantisch. Het lijkt me heel erg leuk om succesvol te worden in de mode industrie, omdat ik er zoveel van houd.






Ik ben Hendriette en in mijn vrije tijd ben ik het liefst de hele dag aan het tekenen. Zoals je op bovenstaande tekeningen ziet, teken ik van alles. Van dieren tot mensen en bloemen, het is maar net waar ik zin in heb!





Hoi, ik ben Bernice en heb al, zo lang als ik me kan herinneren, een passie voor de natuur. Ik kan erg genieten van een wandeling door mooie natuur, het geeft me altijd weer energie. Daarom hou ik ook erg van het fotograferen van de natuur. Daarnaast ben ik dol op fantasy boeken en films, dit inspireert mij en ook in mijn tekeningen. Ik hou van dromerige, droevige en sprookjesachtige beelden, wat terug te zien is in mijn tekeningen, maar ook in mijn foto's. Ik hoop dat jullie enthousiast zijn over de foto's die ik heb gestuurd!

Hoi, ik ben Iza en ik vind het echt super leuk om tekeningen te maken van bekende mensen. En omdat ik fan ben van Ferry Doedens, dacht ik een tekening van hem te maken. Uiteindelijk is dat vrij goed gelukt! 






Hoi! Ik heb hierbij een aantal kunstwerken toegevoegd dat ik dit afgelopen jaar heb gemaakt! Deze vijf zijn tekeningen die ik heb gemaakt met mijn Bamboo tablet (dus digitaal). Dit was voor het eerst dat ik hiermee werkte, dus heel goed zijn ze ook weer niet. Het laatste is een schilderij van 120cm bij 70cm. Gemaakt met markers! Liefs, Gina

Heb je de vorige Crea Bea's al gezien? 

Welke Crea Bea vind jij het mooist? 

Pin je inspiratie op Pinbook

Must reads 👀