Winnen

Win: 9 x €100,- shoptegoed bij PayPal

[AFGELOPEN] De zoektocht naar de perfecte zomerjurk kan soms lastig zijn. Je bent al meerdere keren langs je favoriete kledingwinkels geweest, maar helaas ben je nog steeds niet geslaagd. Gelukkig zijn er ook nog webshops waar je na veel speuren ein-de-lijk de perfecte zomerjurk hebt gevonden. Hoera! Maar dan zie je dat je voor de Amerikaanse webshop een creditcard nodig hebt, maar die heb je niet. Wij hebben dé oplossing, want met een PayPal rekening kun je gratis en veilig betalen in maar liefst 193 verschillende landen. Als je nu een PayPal account aanmaakt, maak je ook nog eens kans op €100 shoptegoed om je zomerjurk van te kopen, mits je natuurlijk 18 jaar of ouder bent!

Je hebt die coole sneakers, fijne jeans of perfecte zomerjurk gevonden waar je al maanden naar op zoek was. Eén probleem: ze zijn niet in Nederland verkrijgbaar, maar alleen bij een Amerikaanse webshop. Lastig, want vaak heb je dan een creditcard nodig. Veel meiden hebben geen creditcard en dan denken de meesten dat de koop dan niet door kan gaan. Maar ook als je wel een creditcard hebt, is het een risico. Is het wel zo veilig om die gegevens op het internet in te voeren?

Makkelijk en veilig
Gelukkig is er een oplossing: PayPal! Super makkelijk en helemaal veilig, want invullen van betaal- en adresgegevens is overbodig als je in het bezit bent van een PayPal account. Je hoeft bij een betaling namelijk alleen nog maar je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Dat kan op je laptop of je tablet, en natuurlijk ook probleemloos op je mobiele telefoon. Des te meer tijd blijft er over om nóg meer leuke webshops af te struinen. Naast het feit dat betalen met PayPal veilig is en je gegevens altijd privé blijven, beschermt PayPal je aankopen ook. Als je iets wat je hebt besteld dus niet ontvangt, krijg je het aankoopbedrag netjes terug.

Account aanmaken
PayPal is dus heel makkelijk in gebruik, maar een PayPal account aanmaken is net zo makkelijk. Je hoeft alleen maar via je gegevens in te vullen en een bedrag van €1 over te maken ter verificatie van je bankrekening (dit bedrag zal vervolgens op je PayPal rekening worden teruggestort). Vervolgens vul je je overige gegevens in en bevestig je de aanmelding. Voortaan hoef je dus nooit meer je creditcard gegevens in te vullen of op zoek te gaan naar een e.dentifier of Random Reader. Handig!

Een stappenplan:

Stap 1: Vul je naam en e-mailadres in.

Stap 2: Selecteer je bank.

Stap 3: Maak €1 euro over naar PayPal ter verificatie van je bankrekening. Vervolgens vul je je overige gegevens in en rond je de aanmelding af.

Lijkt zo'n PayPal account jou wel wat? Registreer je dan via deze link en maak ook nog eens kans op €100 shoptegoed!

Veel shopplezier 🙂

Must reads 👀