Lifestyle

Vul Girlscene’s enquête (II) in & win

Hi meiden! Ja, je ziet het goed: Girlscene komt met een tweede enquête om jou, de lezeres, beter te leren kennen. Kijk je graag naar online video's en wil je Girlscene's Renée helpen met haar afstudeeronderzoek? Klik dan snel verder om de tweede Girlscene enquête in te vullen en wie weet krijg jij binnenkort een goedgevulde goodiebag thuisgestuurd!

Vorige week plaatste de Girlscene redactie hier al een artikel waarin we jou in verzochten om een enquête over social media gebruik in te vullen. Deze week staat de tweede (en voor nu de laatste) enquête klaar! 

Er staan verschillende spannende dingen op het Girlscene programma, maar voordat het zo ver is willen we eerst jouw mening horen. Als je graag je mening wil geven en Girlscene wil helpen om te verbeteren, ben je meer dan welkom om de enquête over online video's in te vullen. 

Natuurlijk staat er iets tegenover! Als dank voor het invullen van de enquête maak je namelijk kans op een goedgevulde goodiebag die zorgvuldig voor jou wordt samengesteld. 🙂 Het enige wat je moet doen is de enquête compleet invullen en je e-mailadres achterlaten aan het einde van de vragenlijst. Dat moet lukken, toch? Na twee weken wordt er contact opgenomen met de winnares.

*Het maximaal aantal respondenten is bereikt, waardoor het niet meer mogelijk is om de enquête in te vullen * Bedankt ladies!