Beauty

9x goedkope parfum die je lover ook lekker vindt

Elk meisje houdt van parfum, al helemaal als het goedkope parfum is. De goedkope parfum moet niet alleen lekker ruiken maar ook een leuke fles hebben én een klein prijskaartje. Want laten we nou eerlijk zijn, wie is er nou niet dol op goedkope luchtjes? Girlscene zet speciaal voor jou de negen lekkerste en goedkoopste luchtjes op een rij. Kijk snel verder!

1. Calvin Klein Truth | €17,95
Truth van Calvin klein is een eenvoudig, fris en vrouwelijk geurtje. De veelzijdige ingrediënten van deze goedkope parfum zijn veelzijdig waardoor je een aparte maar wel lekkere geur creëert. Ook ruikt Truth niet alleen lekker maar is dit ook een hele goedkope parfum en dat is heel goed voor je portemonnee.

2. Katy Perry Royal Revolution eau de parfum | €17,50
Katy Perry’ s parfum Royal Revolution is een hele zoete geur. Toch is deze parfum niet te overheersend waardoor dit al snel je favoriete goedkope parfum wordt. De zoete geur van Vanille en de Granaatappel gaan in combinatie heel goed samen. Deze goedkope parfum is te koop bij de Kuidvat.

3. Playboy #Generation eau de toilette | €13,50
Playboy verkoopt veel goedkope parfums met een speelse en sensuele geur. Bij de goedkope parfum #Generation is het meer speels dan sensueel. Dit goedkope geurtje is heel zoete omdat Kersen een van de hoofdingrediënten is. Deze goedkope parfum is te koop bij onder de Kruidvat en Bol.com

4. The Body Shop Fijian Water Lotus | €12
Als de zomer jou niet lang genoeg duurt is Fijian Water Lotus van The Body Shop een perfecte goedkope parfum voor jou. Het is een sterke goedkope parfum, dat betekent dat je slechts een paar druppeltjes nodig hebt. Een extraatje: Deze goedkope parfum bevat geen alcohol en is daarom geschikt voor de warme zomerdagen. 

5. Repetto eau de parfum | €35
Repetto is een Frans balletschoenen merk. Ze verkopen nu niet alleen balletschoenen maar ook goedkope parfum. Bij het woord ballet denk je aan zacht en sierlijk en dat klopt. Deze goedkope parfum is perfect om de hele dag te dragen. De verwarmende geur van de Roos en de zoete geur van de Vanille zijn samen de perfecte match om een goedkope parfum te maken. Deze goedkope parfum is te koop bij Douglas.

6. Beyonce Heat | €15
Deze goedkope parfum is een onweerstaanbaar stralend, ongekend sexy en laat de passie in iedereen opvlammen. Dat ruik je zeker in deze overheerlijke goedkope parfum. De zoete geur van de Perzik en de frisse geur van de Muskus creëren een onweerstaarbare geur voor zowel meisjes als jongens. Deze goedkope parfum is te koop bij Bol.com en Douglas. 

7. Ariana Grande ARI | €30
Deze goedkope parfum is geïnspireerd door Ariana Grandes sprankelende persoonlijkheid. De zoete geur van deze goedkope parfum geeft je een sensuele stemming. Dit is een hele fruitige geur die je vaak in het dagelijks leven gebruikt. Deze goedkope parfum is te koop bij de Douglas.

8. Jean Paul Gaultier Scandal by Night | €40
Deze extravagante goedkope parfum is perfect voor een avondje uit. Zoet, warm en verleidelijk. Dit is de perfecte goedkope parfum voor jou als je van een avondje uitgaan houdt. Deze goedkope parfum ligt in de schappen te vinden bij Douglas.

9. Mexx Ice Touch eau de toilette | €25
Dit is een hele frisse en energieke parfum. Deze goedkope parfum is perfect voor de sportieve meiden onder ons. De Zwarte bessen en de Framboos die in deze geur zijn verwerkt geven de sportieve look van deze goedkope parfum een vrouwelijke tint.

Beeld: iStock