Films & Series

De awkward moments in Awkward

Je kent het wel, je hebt een lijstje met de series die je kijkt en bewaart Awkward voor het laatste, zodat je daarna met een glimlach je bed in kunt duiken. In Awkward komen de meest ongemakkelijke momenten voor en het is vaak zo herkenbaar. Daarom kiest Girlscene de meest ongemakkelijke momenten uit van de afgelopen seizoenen, waarom je zeker weten kunt lachen!

Ken je de serie nog niet? Dan is het zeker een must see om te kijken. De serie heeft onder andere leuke jongens, zoals de hete boy Matty, awkward momenten die herkenbaar zijn en humor waar je 'u' tegen zegt. Kijk je de serie wel, maar heb je nog niet alle afleveringen gezien? Dan is het handig om te weten dat er spoilers (!) in dit artikel zitten. So watch out!

>>> Spoiler alert <<<

On stage

Oei. Dit moment is wel héél ongemakkelijk. Terwijl Jenna in het eerste seizoen een relatie krijgt met Jake, de best friend van Matty die niet weet dat Jenna en Matty seks met elkaar hebben gehad, komt erachter dat er een fling tussen de twee is geweest. En dat ook nog eens op een podium midden op het schoolplein. Ongemakkelijk.. 

Jenna showing who's boss

Het is dan niet de meest 'awkward' situatie, maar het is wel een fierce momentje van Jenna Hamilton. Ze laat de blondine duidelijk zien wie hier de baas is, waarbij zelfs queen Sadie haar petje afzet. Show them who's the boss Jenna!

Sadie versus Eva

De laatst uitgekomen episode van Awkward begint de busreis meteen goed. Matty confronteert Sadie met het feit, dat de kus die zij hebben gedeeld, iets betekende voor Sadie. Waarop Sadie een blik werpt waarvan je denkt 'halleluja' en daarop reageert. Lo-ve-ly..

16 and pregnant

En dan denk je dat je geëerd wordt omdat je een voorbeeld bent voor een jonge meid, maar dan loopt het net even anders dan je dacht. Say what?! 16 and pregnant? Dat is niet het voorbeeld dat ik heb gegeven. Awkward..

Van de volgende momenten is helaas geen beeldmateriaal, maar ze spannen toch wel de kroon: 

♥ In seizoen 1 heeft Jenna een bad ass periode en gaat ze vreemd met de mysterieuze jongen Collin. Terwijl vriendjelief Matty haar verrassingsfeestje volledig heeft voorbereid en dus klaar staat om 'gefeliciteerd!' te roepen, ziet hij Jenna en Collin zoenend het huis binnenkomen. Oei…

♥ Omdat Matty ruzie heeft met zijn ouders, verblijft hij een week bij Jenna. Wat betekent dat Jenna niet ongestoord winden kan laten in haar kamer en dus gek wordt van Matty, die constant in de buurt is. Maar uiteindelijk moeten windjes er toch uit en gebeurt het op de wc, met een galm, terwijl Matty in haar slaapkamer staat. Auch!

♥ In seizoen 4 komt er een nieuwe 'babe' naar de school en wordt langzaam bevriend met Jenna en Tamara. Terwijl Jenna nog met Matty in haar hoofd zit, wordt ze gebeld door Eva met de telefoon van Tamara. Jenna neemt op, denkende dat ze haar beste vriendin aan de telefoon krijgt, maar krijgt in werkelijkheid Eva aan de telefoon en zegt pijnlijke dingen over Eva. Tot Jenna erachter komt dat ze daadwerkelijk Eva aan de telefoon heeft. Oeps…

♥ Ook zie je in seizoen 4 dat Jenna een nieuw vriendje krijgt, namelijk een jongen die al op de universiteit zit waar Jenna ook naartoe wil. Op een avond besluit ze om samen met Tamara hem te verrassen en langs zijn huis te komen, maar wat ze niet verwachtten gebeurde. Een onbekend meisje zat bovenop Jenna's vriendje en gaf hem een massage. What the..? Gelukkig was het maar zijn beste vriendin, hoewel dat nog steeds een beetje vreemd is.

♥ De meiden doen mee aan een sportwedstrijd tegen een groep zogenoemde 'sexy sletten', waarbij ze in de pauze al een fikse achterstand hebben. Teamleidster Jenna wil een peptalk geven, maar dat pakt slecht uit. Dan neemt een ander teamlid het over en zorgt ervoor dat Jenna eigenlijk door de grond wil zakken. 

♥ De gehele school brengt één avond door op het sportveld, waarbij Jake en Tamara een privé plekje op zoeken om wat sexy dingen te doen. Dan drukken ze op de knop van de luidspreker, waardoor iedereen hun gesprek kan horen over sex, orgasmes en de rest kun je zelf invullen. Most awkward moment in your life…

Welk moment vond jij tot nu toe het grappigst en ongemakkelijk in Awkward?

Pin je inspiratie in Pinbook