Lifestyle

12x intro liedjes van oude series

Als de redactie dit zou zingen: 'Zou ik soms mijn leven dromen? Ik neem het maar zoals het komt. Ik kan mij zo toch niet vertonen.. al dat ijzer in mijn mond', waar denk je dan aan? Juist ja, aan Beugelbekkie! En zo zijn er nog een heleboel andere intro liedjes van oude series, waarop we vroeger allemaal mee zongen. Het maakt ook niet uit hoe lang het geleden is dat je het intro hebt gehoord, je weet het nog altijd en daarom zet Girlscene deze intro liedjes voor je op een rij!

Je herinnert je het vast nog wel, het moment dat je thuiskomt van school en je de tv alvast aanzet. Ook al waren je ouders het er misschien niet mee eens dat je meteen de televisie aanzette, jij moest en zou deze aflevering van Beugelbekkie kijken. Op slechts een paar meter afstand zat je te kijken naar de tv en vervolgens kwam het moment dat het intro liedje van Beugelbekkie begint en jij volop meezingt met het introliedje. En zo zijn er nog véél meer liedjes van oude series die je zo mee kunt zingen, omdat je het stiekem zo vaak hebt gekeken dat je het hebt onthouden. Hihi! 

Beugelbekkie

Er is geen meisje dat dit intro liedje niet mee kan zingen, het intro van Beugelbekkie hoeft niet eens beluisterd te worden, want je weet meteen hoe het liedje gaat als je het woord 'Beugelbekkie' hoort en zingt het dus zo mee. Beugelbekkie was één van onze verslavingen en zo'n herkenbare serie, op de magische beugel na dan..

Digimon

Eén van de series die je niet mocht missen was absoluut Digimon. De eerste aflevering verscheen tegelijkertijd met de vergelijkbare serie Pokémon. Hoe graag je wel niet een 'uitverkorene' wilde zijn en op die manier een Digimon zou krijgen. Bestond deze wereld maar echt.. zucht.

Samurai Pizza Cats

Samurai Pizza Cats waren de tofste katten van heel animatieland. Met zijn drieën zorgden ze ervoor dat het kwaad werd verslagen. Daarnaast hielden deze katjes ontzettend veel van eten en vandaar dat het woord 'pizza' in de titel van deze serie werd vermeld. Hoewel er vrij weinig wordt gezegd in de intro, weet je nog wel precies het deuntje van 'Samurai Pizza Cats'. 

De Drieling

Wie zijn jullie favoriete meiden? Precies, De Drieling! Deze serie ken je door en door. Zelfs het beginstukje, waarin de meiden tegen je praten, weet je hardop te na te zeggen. Met De Drieling beleefde je altijd de leukste avonturen en had je een hekel aan die heks met haar grijze gewaad. Gelukkig waren de drie meiden de heks altijd te slim af. 

Shin Chan

Als je deze serie niet kent, heb je onder een steen gelegen, want deze hilarische serie is één van de bekendste en leukste series ooit! Je stond dan ook te popelen om weer een nieuwe aflevering na schooltijd. Met zijn blote billen die continue in het beeldscherm verschenen, waren onze ouders het er niet altijd mee eens dat deze serie op tv werd uitgezonden voor kinderen. Maar eerlijk is eerlijk: Shin Chan is de grappigste animatie karakter ooit. Mee eens? 

Pokémon

Eigenlijk hoeven we hierbij nauwelijks iets te zeggen, want iedereen vond Pokémon geweldig. Het begon met de serie, waarna al gauw een hele uitbreiding plaatsvond met de Gameboy spelletjes, Pokémon kaarten die je ruilde met maatjes op het schoolplein, knuffels, Pokéballs en ga zo maar door. Pokémon is de beste serie allertijden en door al die afleveringen weet je dus ook hoe elk intro gaat, maar hier het intro van het eerste seizoen die waarschijnlijk het best in je geheugen gegrift staat. I want to be the very best, like no one ever was!

Winx Club

Glitters, nog meer glitters en mooie animatie meisjes die ook nog eens kunnen vliegen. Winx Club was iets later dan bijvoorbeeld de serie Beugelbekkie, maar wel even leuk! Het liefst wilde je zelf één van deze meiden zijn, zodat je ook kon vliegen en je magische krachten had, maar helaas mocht het niet zo zijn. Gelukkig konden we wel genieten van de serie en zongen we het intro liedje maar al te graag mee! 

Hamtaro

Wellicht wel de meeste schattige serie ooit met deze lieve, schattige, fluffy hamsters, waarbij je het intro met gemak mee zong. Altijd hoopte je dat Penelopé en Hamtaro bij elkaar kwamen, maar tot nog toe gebeurde dat nooit. Maar ondanks dat was het een geweldig leuke serie die je de hele dag door zou kunnen kijken. Bada bada bada!

Bob de Bouwer

Je keek het misschien niet altijd, maar als je ziek was en je zette de tv aan, kwam er altijd wel een aflevering van Bob de Bouwer voorbij. Of misschien keek je het omdat je broertje het altijd keek, maar dankzij het makkelijke intro kon je het met gemak onthouden en weet je het nog altijd mee te zingen. Bob de Bouwer, kunnen wij het maken? Bob de Bouwer, Nou en of!

Lizzie McGuire

Naast Beugelbekkie kwam in 2001 de eerste aflevering van Lizzie McGuire. Hét meisje waarin letterlijk iedereen zich in herkende. Zelfs de jongens vonden het leuk om te kijken en waren fan van het meisje die Lizzie speelde. We hebben het natuurlijk over Hilary Duff, die met deze serie enorm bekend werd. If you believe, we've got a picture perfect plan..

Powerpuff Girls

Een iets minder bekend intro liedje is misschien die van de Powerpuff Girls, maar wie keek deze serie nou niet? Elk meisje heeft dit gekeken en daarom maakt het ook niet uit als je het liedje niet helemaal kende, zolang je maar 'Powerpuff Girls' mee kon zingen. Met vriendinnen zat je altijd maar uit te vechten wie wie was als je het had over de Powerpuff Girls. 

Spongebob

Kunnen we kinderen? Ay, ay kapitein! De volgende mag ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Spongebob was zelfs nog leuk om te kijken als je al wat ouder was, simpelweg omdat de afleveringen super droog waren. Herinneren jullie de aflevering bijvoorbeeld nog dat Spongebob zijn broek de hele tijd scheurt? Hi-la-risch! 😉

Omdat er nog veel meer intro liedjes zijn die je kunt meezingen, heeft Girlscene nog een tweede deel voor je in petto! So don't worry, het is nog niet voorbij..

Welk liedje zong jij het hardst mee en ken je nog het best?
Pin je inspiratie in Pinbook