Lifestyle

Mooie jongen: Simon de Wit

De Girlscene-redactie geniet van vloggers als ThatcherJoe, PointlessBlog en JacksGap, maar er is weer een nieuw visje in de zee en hij is Nederlands! Misschien ken je hem al wel, de redactie heeft het namelijk over Simon de Wit en naast dat hij hele leuke filmpjes maakt op YouTube, is hij ook nog eens appetijtelijk om naar te kijken, en na het bekijken van zijn filmpjes ben je het zeker weten met de redactie eens!


Bron

Met zijn looks zou je bijna denken dat hij de Nederlandse versie is van JacksGap, want Simon de Wit is fijn om naar te kijken, maar hij maakt ook originele en grappige video's op zijn YouTube kanaal 'Simon de Wit'. Verder is Simon een getalenteerde jongen, want naast dat hij video's maakt, doet hij ook nog eens aan zingen en gitaar spelen. Net als JacksGap heeft ook Simon een ukelele.

In één van zijn video's heeft Simon het over zijn lengte, want hij is maar liefst 1.97 meter lang en heeft schoenmaat 46, en dat terwijl hij pas 17 jaar oud is! Het brengt wel een heleboel struggles met zich mee, maar gelukkig ook weer wat voordelen. 

Voordat Simon begon met zijn YouTube kanaal, maakte hij met zijn broer Bram al video's. Simon woont in het noorden van ons kikkerlandje, maar komt oorspronkelijk uit Utrecht, daar is hij geboren. Onlangs behaalde hij zijn diploma, wat betekent dat hij nu vakantie heeft en lekker veel video's kan maken. Ondertussen heeft hij zich wel al aangemeld voor de universitaire studie Informatiekunde. So ladies, you know what to do!

De belangrijkste vraag is natuurlijk of Simon al bezet is. Zoals hij vertelt in de Too much information song is hij wel verliefd geweest, maar momenteel heerlijk vrijgezel (!) en dus op zoek naar een nieuwe liefde. 

Hier zijn 25 dingen die je nog niet over Simon wist en terwijl je naar dit filmpje kijkt, zul je stiekem wegdromen in die mooie, groene ogen ;-).

En een vlogger zou geen vlogger zijn als hij geen Facebook, Twitter en Instagram had. Voor als je dagelijks op de hoogte wil zijn van alles waar Simon zich mee bezighoudt!

Kende jij Simon de Wit al? En ga je hem volgen op YouTube?

 
Pin je favoriete man op Pinbook