News

Olivia Palermo stiekem getrouwd

Dag Olivia Palermo, Hello Mrs. Huebl. Olivia Palermo is dit weekend in het huwelijksbootje gestapt met het Duitse model Johannes Huebl. En hoewel je misschien zou verwachten dat het stijlicoon getrouwd is in een jurk van celebrity-bruidsjurk-ontwerpster Vera Wang, trouwde ze in een roomwitte trui. Ja écht waar.

En weet je wat nou het mooie is, de bruidslook is één van de mooiste die we ooit gezien hebben. Olivia staat werkelijk alles fantastisch. 

Olivia trouwde in een trui met struisvogelveren, korte witte shorts en een tule rok, alles ontworpen door haar favoriete ontwerpster Carolina Herrera. Onder haar rok droeg ze – onder het mom van something new, something blue, something borrowed – een paar kobaltblauwe pumps van Manolo Blahnik. Haar haren droeg ze in haar signature paardenstaart en haar make-up hield ze ook erg natuurlijk met vooral een focus op haar wimpers. Olivia's kersverse echtgenoot Johannes droeg een wit pak van Marc Anthony Hamburg en leek net als Olivia zo uit een reclamecampagne gestapt te zijn.

Eerder dit jaar vroeg het Duitse model Olivia – na een relatie van zes jaar – ten huwelijk. Er werd al gefluisterd dat het huwelijk in juni plaats zou vinden, maar dat het daadwerkelijk dit weekend plaats zou vinden wist niemand.

De ceremonie was in Bedford, in de staat New York een paar uur van de stad verwijderd. Bij het huwelijk waren enkel wat familieleden aanwezig, het was een heel intieme gebeurtenis.

Olivia is zelf degene geweest die het nieuws van haar huwelijk naar buiten gebracht heeft, dit deed ze dit weekend via haar blog.

Wat vinden jullie van Olivia's casual-bruidslook? Denken jullie dat het een trend gaat worden?

Bron: Oliviapalermo.com