Lifestyle

Welke van deze 11 liedjes wordt dé zomerhit?

Elk jaar is er één nummer dat je doet denken aan de zomervakantie. Als je dat lied hoort, dan krijg je meteen weer de kriebels en dan denk je aan de leuke tijden op het strand, aan de avonden die veel te laat werden, de plezier die je hebt beleefd en misschien wel die vakantieliefde. Zo'n nummer zal altijd speciaal blijven. Het is jouw zomerhit. Girlscene heeft 11 nummers geselecteerd die misschien wel jouw zomerhit zouden kunnen worden. Welk nummer kies jij?

Ariana Grande – Problem ft. Iggy Azalea

Watch on YouTube

Ariana Grande timmert hard aan de weg en we kunnen geen genoeg krijgen van Problem. Het nummer blijft de hele dag in je hoofd zitten, daarom zou het erg goed hét zomernummer kunnen zijn.

MAGIC! – Rude

Watch on YouTube

Als we ergens meteen een zomergevoel van krijgen, dan is het wel van reggae. Dit nummer heeft reggae beats en is dan ook helemaal geschikt om op te chillen in de zon.

Iggy Azalea – Fancy (Explicit) ft. Charli XCX

Watch on YouTube

Iggy zette niet alleen een trend met de beha-over-T-shirt tee's in de videoclip, het nummer zullen we voorlopig ook nog wel horen. We love it!

Nico & Vinz – Am I Wrong

Watch on YouTube

Jaaaa, instant vrolijkheid krijg je door dit nummer te luisteren. Ga jij dit nummer grijs draaien op vakantie of kies je toch voor een ander nummer?

John Legend – All of Me

Watch on YouTube

Weer een prachtig en gevoelig nummer van John Legend! Het lied wordt grijs gedraaid op de radio, maar of we All Of Me de zomerhit kunnen noemen…? It's your call!

Jason Derulo – "Wiggle" feat. Snoop Dogg

Watch on YouTube

Een zomers nummer dat we waarschijnlijk veel in de clubs op vakantie (of in Nederland) zullen horen is Wiggle van Jason Derulo en Snoop Dogg. Zal jij jouw vakantie herinneren met dit nummer?

Ed Sheeran – Sing

Watch on YouTube

Het is onmogelijk om stil te blijven zitten zodra je Sing van Ed Sheeran hoort. Zulke nummer hebben grote kans om een zomerhit te worden!

Sam Smith – Stay With Me

Watch on YouTube

Zomerhits hoeven niet per se upbeat en vrolijk te zijn, als je meer van gevoelige nummers houdt dan is Stay With Me wel wat voor jou. Draai jij dit nummer grijs?

5 Seconds of Summer – She Looks So Perfect

Watch on YouTube

Kijk, de naam van de band heeft al het woord 'zomer' in zich. Dit is een grote kanshebber!

Paramore – Ain't It Fun

Watch on YouTube

Dit nummer is perfect om te draaien als je op een roadtrip gaat met je vriendinnen. Woohooo!

DJ Snake & Lil Jon – Turn Down for What

Watch on YouTube

Nog zo'n nummer die veel gedraaid gaat worden tijdens het uitgaan. Wordt dit jouw zomernummer?

Welk nummer wordt jouw zomernummer? En welke kan je niet aanhoren?