News

Eindelijk! Beelden van Beyoncé en Jay-Z’s bruiloft in 2008

Sommige celebrity-koppels scoren een grote deal met een magazine en ontvangen miljoenen voor hun trouwfoto's. Anderen plaatsen in de week na de bruiloft de foto's op Instagram (Kim en Kanye). Beyoncé en Jay-Z hielden zes jaar lang de beelden voor zichzelf, maar hebben nu toch (bewegende) beelden van hun bruiloft laten zien. Tijdens één van de nummers die Bé & Jay zingen bij hun gezamenlijke 'On The Run-Tour' is op de achtergrond een homevideo te zien. 

Hoewel er veel gespeculeerd wordt over de huwelijksstatus van Beyoncé en Jay-Z (het laatste gerucht: de twee zijn in relatietherapie om hun huwelijk te redden), ging gisteren gewoon de tour van het hotste muziekkoppel van start. In Miami begonnen Bé & Jay aan hun On The Run Tour.

Beyoncé en Jay-Z trouwden op 4 april 2008 in New York. De twee waren toen al zes jaar samen, maar hadden het nooit publiekelijk over trouwplannen gehad. Ook na de bruiloft praatten zowel Beyoncé als Jay-Z niet over het huwelijk. Nooit zagen we beelden van de bruiloft, tot gisteravond dus.

In de video – die gespeeld werd tijdens het nummer Young Forever – zien we onder andere dat Beyoncé en Jay-Z hun trouwtattoo laten zetten (IV) en dat Jay-Z Beyoncé's trouwring om haar vinger schuift tijdens de bruiloft. Het hele fragment duurt maar 15 seconden, maar we zijn al lang blij dat we eindelijk iets van de bruiloft kunnen zien.

Dit was trouwens niet het enige romantische stukje van de show, Beyoncé en Jay-Z zoenden elkaar gepassioneerd op het podium. What break-up?

Wat vinden jullie van de stunt van Beyoncé en Jay-Z om hun trouwbeelden pas na zes jaar te laten zien?

Bron beeld: Getty Images & Instagram