Lifestyle

16 verschillende soorten vriendinnen

Op je werk, op je middelbare school, bij je nieuwe studie, bij je hobby, overal vind je vind je wel een buddy waarmee je een leuke tijd beleeft. En met de een ga je graag shoppen, terwijl je met de ander weer leuke grappen uithaalt. Je hebt verschillende soorten vriendinnen en kunt met elke vriendin weer iets nieuws beleven, maar wat voor soort vriendinnen zijn er eigenlijk? Girlscene zette het op een rijtje voor je!

♥ De tweeling
De eerste beste vriendin is 'the twin'. Jullie weten precies wat jullie denken en vaak zeggen jullie tegelijkertijd hetzelfde. Ook qua interesses liggen jullie op één lijn en de grapjes die jullie maken zijn alleen door jullie te begrijpen. Een buitenstaander snapt van jullie grapjes maar niks. Verder praten jullie ook hetzelfde, met dezelfde stopwoordjes en dezelfde spreektaal. Eigenlijk zijn jullie in alles wat jullie doen hetzelfde, maar dan nét iets anders qua uiterlijk.

♥ Vroegere bff
Je hebt altijd één vriendin die je kent van je kleuterklas. Jullie gaan nog altijd samen door één deur en waarderen elkaar, omdat jullie elkaar nou eenmaal al heel lang kennen. Ze is eigenlijk je oudste beste vriendin en alleen daarom al wil je haar niet kwijt. Ze kent jou door en door, en accepteert wie je bent. Zelfs nadat je door je puberfase heen bent gegaan en wellicht bent veranderd als persoon.

♥ Stap vriendin
Wanneer je zin hebt om uit te gaan weet je precies wie je moet bellen om een leuke tijd mee te beleven. Als twee happy single ladies stappen jullie een tent binnen en zorgt je stap vriendin ervoor dat het een avond wordt om nooit meer te vergeten. Met haar energie en optimisme beleef je altijd een leuke avond en dat is ook precies waarom je met haar uitgaat. 

♥ De adviesgever
Een andere vriendin is de vriendin die altijd precies weet wat ze moet zeggen wanneer jij in nood zit. Heb je boy issues? Relatieproblemen? Of iets persoonlijks? Dan kun je voor advies altijd bij haar terecht en dat wat ze zegt is ook altijd hétgene wat je nodig hebt om daarna goed met je issue om te gaan. 

♥ De rijke stinkerd
Je bent zelf van een gemiddelde familie en dat is prima, maar je beste vriendin is van rijke komaf en heeft dus altijd geld om te besteden. Zo biedt ze altijd aan om te betalen, want ze heeft toch genoeg geld. Het wil niet zeggen dat ze verwend is, alleen dat ze meer geld te besteden heeft dan jij. Maar soms is het jaloersmakend wanneer je rijke vriendinnen hebt. Gelukkig kunnen we in elk geval wel dromen over een rijk leven. 

♥ De betweter
Naast de adviesgever heb je ook altijd één vriendin die het beter denkt te weten, terwijl dit soms niet het geval is. Natuurlijk waardeer je haar zeker als vriendin, maar soms zou je even kunnen schreeuwen. Simpelweg omdat ze niet altijd gelijk heeft en jij soms ook best gelijk kunt hebben. Maar meestal accepteer je dat ze zo is en laat je haar denken dat ze gelijk heeft, want dat is vaak de beste optie! 

♥ The opposite friend
Je bent zelf misschien heel ingetogen, rustig en verlegen, terwijl je beste vriendin juist compleet het tegenovergestelde is. Ze is spontaan, assertief, druk en ga zo maar door. Jij en je vriendin zijn twee tegenpolen, maar dat is juist wat jullie vriendschap zo leuk maakt. Jullie vullen elkaar aan. 

♥ Gay bff
Naast al je vrouwelijke vriendinnen, heb je ook nog je gay best friend. Met hem kun je, net als met je vriendinnen, lekker tutten en shoppen, maar ook lachen, gieren en brullen. Bij je gay best friend kun je altijd je hart luchten en beleef je de leukste tijden.


Bron

♥ De series bff
Je bent door al je series heen en weet niet meer welke serie je moet checken, maar gelukkig is daar die ene vriendin bij wie je altijd terecht kunt voor een nieuwe serie. Ze heeft vrijwel elke serie al gezien en weet dus precies wat je wel- en wat je niet moet kijken. Of jullie zijn samen verslaafd aan Pretty Little Liars en wachten dan ook netjes tot jullie elkaar zien, om samen de final episode te kijken van het laatste seizoen ;-). 

♥ De grappenmaker
Met één vriendin krijg je altijd buikpijn van het lachen, want jullie hebben precies dezelfde humor. In de les beleven jullie dan ook de grappigste tijden en wordt iedereen helemaal blij van jullie gelach. Je weet dat je bij deze vriendin altijd terecht kunt voor wat gegiechel. 

♥ De shopvriendin
Als er één vriendin is die je altijd kunt opbellen om mee te gaan shoppen, is het wel je shopvriendin. Jullie hebben dezelfde kledingsmaak en gaan graag naar dezelfde winkels om te shoppen. Tegen elkaar zeg je dan ook gerust als je iets niet mooi vindt, zonder dat het vervelend is om aan te horen. Juist doordat jullie dezelfde smaak hebben, vertrouw je je vriendin op haar mening. 

♥ Studiemaatje
Omdat school niet altijd alleen maar lachen, gieren en brullen kan zijn, heb je ook een vriendin waarmee je altijd leert. Ze is slim en snapt precies de stof die jullie moeten kennen. Handig, want jij weet dat niet altijd en kunt dus met elke vraag bij haar terecht. Ze stimuleert je om beter te leren door samen te studeren en is dus gewoon jouw studiemaatje.

♥ De jaloerse bff
Soms beleef je ook minder leuke tijden met een vriendin, zoals met de jaloerse vriendin. Ze kan het misschien niet zo goed hebben dat je bijvoorbeeld een vriendje hebt en zij niet, of omdat je bepaalde kleding hebt die zij niet heeft. Vaak een vorm van onzekerheid die gelukkig vanzelf wel bijdraait. 

♥ De altijd pratende vriendin
Deze vriendin praat het liefst over zichzelf, constant. Er zijn maar een paar momentjes waar jij even tussen kunt springen om ook iets over jezelf te vertellen. Of wanneer je de kans krijgt, draait het uiteindelijk weer om haar. Bij deze vriendin kun je comfortabel gaan zitten en simpelweg luisteren, want je weet dat ze altijd veel te vertellen heeft. So just lean back.. 

♥ Collega vriendin
Je werkt in de horeca bij een lunchroom en je vrouwelijke collega is van dezelfde leeftijd, en omdat jullie vaak samen werken kunnen jullie fijn praten over alle klanten die zijn geweest vandaag, of over de werkzaamheden die jullie moesten doen. Er valt altijd wel iets te bespreken bij jullie, want op het werk is het één drukke boel. 

♥ De fancy vriendin
Je hebt ook altijd één vriendin, als je het zelf niet bent, die nog tuttiger is dan jij. Ze houdt zich veel bezig met kleding en make-up, en stiekem geniet je daarvan. Want elke keer als je bij haar slaapt, hebben jullie heerlijk tuttige avondjes, waarbij jullie elkaar opmaken. Alleen doet zij het dan tien keer beter dan jij bij haar. Woops..

Hoe zijn jouw vriendinnen? 
Zit je al op Pinbook?