Health

De grappigste plaatjes van bijtende Suarez

Don't mess with Suarez, dat is de conclusie die we kunnen trekken uit de wedstrijd van gisteren. Uruguay won met 1-0 van Italië, maar dat is niet wat de meeste mensen hebben onthouden van de wedstrijd. Luis Suarez heeft namelijk zijn tegenstander Giorgio Chiellini gebeten! De tandafdruk stond in de schouder van Chiellini, maar Suarez was zich na afloop van de wedstrijd van geen kwaad bewust: "Zulke dingen gebeuren nu eenmaal, ik botste tegen zijn schouder". Natuurlijk zat Twitter er bovenop en wij selecteerden de grappigste plaatjes van de bijtende Suarez.

Het WK voetbal is in volle gang en in veel huishoudens staat de tv aan om alle wedstrijden op de voet te volgen. Als je gisteren de wedstrijd Uruguay tegen Italië hebt gezien, dan weet je vast dat er iets geks is gebeurd. In de slotfase heeft Suarez zijn tegenstander gebeten. Hij had zichtbaar pijn aan zijn tanden (logisch!) en op de schouder van Giorgio Chiellini was de beet te zien. Ouch!

Tijdens de wedstrijd is de voetballer niet bestraft, maar het disciplinaire comité van de FIFA heeft een onderzoek geopend naar Luis Suarez. Als het comité Suarez schuldig acht, dan kan hij voor minimaal twee wedstrijden geschorst worden. In het ergste geval wordt de voetballer voor 24 maanden geschorst!

Dat Suarez van bijten houdt, was al eerder duidelijk tijdens wedstrijden van Ajax en Liverpool. Beide keren is hij geschorst voor zijn acties.

De beet gemist? Bekijk 'm hieronder terug:

Twitter zat er meteen bovenop en de grappigste plaatjes werden het web opgeslingerd:

Heb jij de beet ook gezien? Hoop jij dat Suarez gestraft wordt? Welk plaatje vind jij het grappigst?

Bron: nu, ad
Bron beeld: Twitter