News

Shocking: tweejarig jongetje verslaafd aan alcohol

Je gelooft je ogen niet als je deze afbeelding ziet: een tweejarig jongetje uit China drinkt liever wijn en bier dan zoals het eigenlijk hoort op die leeftijd 'melk'. Het Chinese jongetje staat nu al bekend in de media als de 'Little Winebibber' en begon met drinken na slechts tien maanden. Zijn vader stopte zijn eetstokjes in een glaasje wijn, zodat zijn zoontje het kon proeven en sindsdien is hij verslaafd. Het enige waar het jongetje nog om geeft is alcohol. Geven zijn ouders hem dit niet, dan krijgt hij een woedeaanval.


Bron: CEN

Momenteel worden de ouders ondervraagd door de politie nadat er een foto online kwam van hun zoontje Cheng Cheng, waarbij je het tweejarige kind een fles alcohol achterover ziet werken. Het jongetje wordt nu opgevangen door zijn tante, die elke fles alcohol in huis heeft verstopt, zodat haar neefje het niet te zien krijgt. Want zodra het jongetje ook maar één fles alcohol in het vizier heeft, moet en zal hij de fles drinken.

Op twee-jarige leeftijd is Cheng Cheng dus al verslaafd aan alcohol. En waar normaal gesproken een klein kind een glaasje melk krijgt, krijgt het Cheng Cheng dus een glas alcohol voorgeschoteld, wanneer hij zijn krokodillen tranen opzet. 

Zijn tante wil dat de ouders hem geen alcohol meer inschenken en dat er wordt nagedacht over de toekomst van hun kind. 

Bron: Metro.co.uk

Must reads 👀