News

Hot or not: de C-string

Vind je het ook altijd zo vervelend als je ondergoed zichtbaar is onder je party dress? Heb je een hekel aan de witte banen die ontstaan bij het zonnen als je een bikinibroekje aan hebt, maar wil je ook weer niet op het naaktstrand liggen? Dan is de C-string wel iets voor jou. Het is ondergoed zonder zijkanten en laat weinig aan de verbeelding over. Handig of gewoon ordinair? 

Vergeet de 'normale' string, de C-string wordt binnenkort misschien wel bij Hunkemöller en andere lingeriezaken verkocht. De C-string is een string, maar dan zonder zijkanten. Volgens Amazon.com -waar de C-string onder andere wordt verkocht- zit het erg comfortabel en is het ook nog eens sexy. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, een C-string kost $4,17 wat omgerekend een kleine €3,06 is.


Bron

Het grootste voordeel van de C-string is dat je ondergoed niet zichbaar is onder je kleding. Een string bestaat al uit weinig stof, maar als je een strakke jurk draagt dan zie je 'm vaak toch zitten. En dat willen we niet. Met de C-string is deze ergernis verleden tijd. Ook zou de C-string handig zijn tijdens het zonnen, zo krijg je geen verschil met lichte en zongebruinde huid. 

Net zoals bij ander ondergoed, kun je ook alle kanten op met de C-string. De C-string is er in allerlei kleuren. Draag wit als je zeker wil weten dat je ondergoed niet zichtbaar is, maar als je jouw roze bh wil matchen dan is de C-string er ook in deze kleur. Er zijn zelfs C-strings met een vachtje en met kant! 


Bron

De meeste vrouwen die zich wagen aan de C-string dragen het omdat het onzichtbaar is onder kleding, maar de echte daredevils dragen 'm ook gewoon op het strand. Althans, de Duitse Tanja draagt de C-string op het strand, ze vindt het 'hot'. Dat was niet iedereen met haar eens, in het onderstaande filmpje kun je zien dat Tanja werd aangehouden door de Spaanse politie vanwege haar 'outfit'. 

Fun fact: de C-string is er niet alleen voor vrouwen. Ook mannen kunnen een C-string dragen. 


Bron

Wat vind jij: hot or not? Kun jij je wel voorstellen dat mensen de C-string handig vinden of is het gewoon ordinair? 

Bron: amazon, buzzfeed