News

Shocking: n贸g meer filmpjes met zinloos geweld

Na de schokkende video van gisteren waarin een meisje zomaar onderuit gehaald werd en vervolgens nog een paar rake trappen kreeg, duiken er nog meer filmpjes op waarin mensen zomaar worden aangevallen. Een meisje in Enschede werd zonder pardon van haar fiets gesleurd en keihard tegen haar hoofd getrapt door een ander meisje en ook een jongen in Groningen wordt zomaar van zijn fiets gesmeten. Let op: deze filmpjes bevatten schokkende beelden.

Gisteren was iedereen in de ban van voetbal, maar ook een filmpje van een meisje dat onderuit getrapt werd kreeg veel aandacht. Het meisje liep over straat toen zij zomaar aangevallen werd door een jongen. Het stoere meisje vocht terug, maar ook zij kreeg nog een paar rake klappen en schoppen. De video werd massaal gedeeld en inmiddels is de dader aangehouden.

Vandaag zijn er nog twee schokkende filmpjes opgedoken. In het eerste filmpje krijgt een jongen op een fiets ervan langs van een andere jongen. Eerst krijgt de jongen met de fiets een flinke duw, maar dat is nog niet genoeg voor de pestkop. De laffe jongen geeft hem nog een keer een harde duw en dit keer valt de jongen op de grond. Daarna fiets de jongen snel weg. Veel mensen aanschouwen dit geweld, maar niemand doet iets. Het speelde zich af op het Werkman College in Groningen. Er zou melding van gedaan zijn op de school, maar daar is tot nu toe nog niets mee gedaan.

Bekijk het schokkende eerste filmpje hier.

Het tweede filmpje is misschien wel nog schokkender. Een meisje wordt bruut van haar fiets gesleurd, waarna ze een paar trappen krijgt van een ander meisje. Het aangevallen meisje vecht terug, maar uiteindelijk ligt ze op de grond. Haar tegenstander vindt het blijkbaar nodig om nog even door te trappen, tegen haar hoofd nog wel! Ook in dit filmpje zie je mensen om de twee meisjes heen, maar niemand hield het tegen.

Bekijk het tweede filmpje hier.

Wat vind jij van deze filmpjes met zinloos geweld? Schrik je hiervan of zie je het ook wel eens in je omgeving? Vind je het goed dat deze filmpjes nu ineens opduiken?

Bron: vkmag

Must reads 馃憖