Real life

Girls Issues: ik ben nog altijd verliefd op mijn ex

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die nog altijd verliefd is op haar ex.

Hoi Girlscene,

Er is een jongen uit mijn klas en ik vind hem al heel lang leuk. Hij is ook mijn ex en het was in het begin best wel awkward toen het uit was, maar nu niet meer en hij doet nu heel normaal tegen mij. Hij is een flirt en zit ook graag aan meisjes, niet dat ik hem aan mij laat zitten, maar soms kan je het gewoon niet tegenhouden. Hij wil graag op mijn kont slaan, ik ontwijk het heel vaak en wil ook niet aangezien worden voor dat meisje bij wie je altijd op haar kont mag slaan. Hij probeert het elke dag en vorige week zei mijn vriendin: ”Sla op haar kont B”. Waarop hij zei: “Nee ik sla alleen op mooie billen”. Waardoor ik dacht: ”Dus je vindt mijn billen mooi?”

Maar het is moeilijk om met hem in contact te komen, want er is een meisje in mijn klas die alle aandacht op zichzelf trekt. De laatste tijd komt hij altijd naar mij toe en ga ik soms ook wel een keertje naar hem. Maar al zou hij dat niet doen, dan zou ik ook niet elke keer naar hem gaan, want zo ben ik niet. Hij vertrouwt mij wel en de andere meisjes niet echt. Hij vertelt me geheimen waarvan de rest niks weet, maar ik weet niet wat ik moet doen. Moet ik hem vergeten? Of moet ik contact blijven houden? Of iets anders? Help me alsjeblieft 🙂

Groetjes,

Een hopeloos verliefd meisje


Bron

Lieve anoniem,

De Girlscene redactie kan het zich voorstellen dat je de situatie maar verwarrend vindt, want de jongen in kwestie vertoont wel degelijk bepaalde tekens van verliefdheid. Ook al is het misschien niet op de manier hoe je het zou willen.

Als eerst wil de redactie je meegeven dat wanneer een jongen je op je kont slaat, het een teken is van dominantie. De jongen wil daarmee aangeven dat hij op je neer kijkt. We kunnen het ons voorstellen dat wanneer een jongen je op je kont slaat het misschien spannend is, omdat je een bepaalde soort aandacht krijgt, maar dit is niet de aandacht die je verdient te krijgen. Een jongen hoort je met respect te behandelen en je niet op je kont te slaan.

Ten tweede is het logisch dat je gevoelens voor je ex niet in één klap zullen verdwijnen. Zoiets heeft namelijk tijd nodig, al helemaal wanneer je bij elkaar in de klas zit, wat het extra moeilijk maakt. Het is een fijne gedachte dat je ex geheimen met je deelt, die hij niet zo snel met andere meiden uit je klas zou delen. Dat geeft je het gevoel dat je speciaal bent. Laat daarom het meisje, die graag de aandacht zoekt, voor wat het is, want je hebt met je ex al een veel persoonlijkere band dan zij misschien ooit zal krijgen.

Als laatste tip willen we je meegeven dat als je je ex wil spreken, dat je gewoon naar hem toe kunt gaan. Dit is natuurlijk wel makkelijker gezegd dan daadwerkelijk gedaan, maar laat het niet afhangen van wie er vaker op wie is afgestapt. Verder is het moeilijk om je ex te vergeten als hij bij je in de klas zit. Je hoeft hem niet te vergeten en je hoeft ook geen contact te houden. Niks moet, het gaat om wat jij wil. Bepaal dus eerst wat je zelf zou willen met je ex en maak daarna zelf de keuze, want die vrijheid heb je.

We hopen dat je hier iets mee kunt en wensen je veel succes!

Liefs,

Girlscene

Heb jij een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl.
Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀