News

Hot or not: zichtbaar ondergoed?

Wie non stop door haar Instagram feed scrollt én een hoop celebrities volgt is het vast niet ontgaan: zichtbaar ondergoed is terug! Wie denkt dat we de Björn Borg onderbroeken met de elastieken band boven de broek-trend achter ons hebben gelaten heeft het mis… Zichtbaar (sporty) ondergoed is helemaal 2014. Maar wat vind jij: is dit fenomeen hot or not?

De mensen achter Calvin Klein hebben het goed voor zichzelf uitgestippeld. Je kiest modellen, celebrities en bloggers die het niet erg vinden om op social media te poseren in ondergoed. Vervolgens geef je ze een zak geld, stuur je Calvin Klein ondergoed op en laat je ze foto's maken waarbij ze de #mycalvins gebruiken. Et voilà: je creëert een nieuwe hype. En wie graag hetzelfde merk ondergoed draagt als haar favoriete model of blogger rent naar de winkels om zelf zo'n Calvin Klein setje te halen. Of in ieder geval, dat is waarschijnlijk de gedachte achter de Show Yours #mycalvins campagne van het merk.

Maar de campagne werkt! In korte tijd hebben meer dan 7.400 mensen de hashtag gebruikt. Niet alleen bekende mensen poseren zonder gêne in ondergoed op social media, ook de gewone mensen showen graag hun Calvin Klein ondergoed (en abs).

Kijk maar mee naar de celebs die poseren in CK's:

Kendall Jenner


Miranda Kerr


Lara Stone


Kenza Zouiten


Iggy Azalea


Ellie Goulding


Daisy Lowe


Chiara Ferragni


Andy Torres

Zelfs de mannen doen mee! Joe Jonas en acteur Josh Duhamel plaatsen een ongeneerde selfie op Instagram met hun Calvins. 


Joe Jonas


Josh Duhamel

Komt het Björn Borg tijdperk alweer naar boven? Zo liepen veel mensen een paar jaar geleden over straat, met een subtiele elastieken band waar het merk van het ondergoed op staat:


bron

Vind jij dat zichtbaar ondergoed (à la Kendall Jenner en Lara Stone) hot or not is? Zou je zelf je ondergoed zichtbaar dragen of moet deze hype voor altijd begraven worden?

Pin je favoriete celeb in Pinbook