Winnen

Win: ingelijste veren van Framed Fortune

[AFGELOPEN] Alle interior junkies opgelet! Als je veel bezig bent met je interieur, dan heb je vast wel eens ingelijste veren voorbij zien komen bij inspiratiefoto's. Deze lijsten zijn een echte interieurtrend en zien we in veel huizen van fashionista's voorbij komen. Het mag duidelijk zijn: een lijst met veren móét in je kamer hangen. Via het Instagram-account van Framed Fortune kun je deze beauties scoren en als Girlscene-lezeres maak jij kans op één exemplaar!

Onze kamer is ons kleine paleisje. We richten het zo mooi mogelijk in, we zijn er tenslotte veel te vinden. Een manier om je kamer persoonlijker te maken is door (foto)lijsten neer te zetten of op te hangen. Je kunt de lijsten vullen met foto's van je geliefden, maar de laaste trend is om veren of zelfs vlinders in te lijsten! We spotten deze lijsten op veel inspiratiekiekjes voor interieur en daarop kunnen we zien hoe leuk het eruitziet.

Wil jij ook dolgraag zo'n lijst in je kamer? Dat kan! Julia was zo gek op ingelijste veren, dat ze besloot om deze lijsten te verkopen op haar Instagram-account Framed Fortune. That's right, er komt geen webshop aan te pas. Als je een lijst ziet die je leuk vindt, dan reageer je simpelweg onder de foto en de lijst is van jou (althans, als je de eerste bent).  De lijsten zijn er in verschillende maten, in zwart of wit. Verder zijn er eindeloos veel veren, er is altijd wel een lijst die in jouw kamer past! Of in die van een vriendin, want de lijsten zijn ook super leuk om weg te geven! De prijzen beginnen bij €29,95.

Decoratietip: mix en match met andere lijsten met veren of zelfs met vlinders!

Als Girlscene-lezeres maak jij kans op de onderstaande lijst met roze veren van Framed Fortunes!

Zo maak je kans:
♥ Log in op je Girlscene profiel
♥ Volg Girlscene op Instagram OF schrijf je hier in voor de nieuwsbrief OF deel dit artikel op Facebook of Twitter via de linkerbalk
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”470″}

Laat je inspireren in Pinbook