Celebs

Ben jij de nieuwe Gisele Bündchen?

Kan jij poseren als Doutzen Kroes en loop jij als een godin over de catwalk? Binnenkort zou een succesvolle modellencarrière wel eens van jou kunnen zijn. Voor de 31ste keer op een rij vindt de meest prestigieuze, internationale modellenwedstrijd Elite Model Look plaats. Treed in de voetsporen van Gisele Bündchen (het best verdienende model ter wereld!) of Cindy Crawford en schrijf je in voor één van de castingdagen.

Als het altijd al jouw droom is geweest om poseren voor de camera of te paraderen over de catwalk, dan is nu je kans! Elite Model Look reist vanaf juni tot september door het land, op zoek naar nieuw talent. Zoals we al hadden genoemd zijn Gisele en Cindy hun carrière gestart met deze wedstrijd, wie weet krijg jij wel een soortgelijke toekomst. Voor de tweede keer op een rij kunnen nu ook jongens meedoen met Elite Model Look. No worries, je zal het alleen opnemen tegen vrouwelijke concurrenten!

Vorig jaar mochten Jan en Jaimie zich de gelukkige winaars van Elite Model Look 2013 noemen en zij zijn het bewijs dat je dromen echt werkelijkheid worden als je wint. Sindsdien hebben zij shows in Milaan en Amsterdam gelopen en gewerkt voor merken als Dsquared2, Danie Bles, Spijkers & Spijkers en G-star.

Het prijzenpakket van Elite Model Look is dan ook niet mis: naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam is het doel om een plek te bemachtigen in de wereldfinale eind november in Shenzhen, China. Hier zullen talenten uit de hele wereld strijden om de titel Elite Model Look 2014 en wereldwijde bekendheid. Daarnaast strijden de meiden om een 2-jarig contract voor minimaal €150.000 bij het Elite Model Agency Worldwide.

Om deel te nemen aan Elite Model Look, moet je wel aan een aantal eisen voldoen:
– Je bent tussen de 15 en 22 jaar (voor augustus moet je 15 jaar zijn)
– Je hebt een minimale lengte van 172 cm
Aan de deelnemers van de castings wordt gevraagd om drie recente foto’s van zichzelf te uploaden/ mee te sturen. Eén foto van het gezicht, één portret en één foto waarop het hele lichaam zichtbaar is. Voor deelnemers onder de 18 jaar oud, is het verplicht om bij de casting een toestemmingsbrief van de ouders of verzorgers mee te nemen.

Casting Data:
29 juni  van 12.00u. -17.00u.: Amsterdam, Hampshire Hotel
31 augustus 12.00u. -17.00u.: Beek (Markt)
6 september van 12.00u. -17.00u. : Winschoten (Centrum)
14 september van 12.00u. -17.00u.: Utrecht (Hoog Catharijne)
21 september van 12.00u -17.00u.: Druten (Centrum)
27 september van 12.00u- 17.00u.: Spijkenisse (Woonboulevard)

Tijdens de castingdagen presenteer je je op de catwalk aan de jury. Na afloop staat het team van Rob Peetoom Hair + Make-up klaar om alle kandidaten die doorgaan naar de tweede ronde te voorzien van een natural make-over voor de fotoshoot. O, twee tips: go natural en draag accentuerende kleding! Naast fotogenieke kwaliteiten, word je ook beoordeeld op je natuurlijke schoonheid de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends.

Voldoe jij aan alle eisen en zie jij een succesvolle modellencarrière wel zitten? Schrijf je dan in voor één van de castings via elitemodellook.nl of via de casting app op de Facebookpagina van Elite Model Look Nederland. Ben je deze zomer in Nederland? Houd je ogen open, want deze zomer trekt het Elite Model Look team door het hele land om talent te scouten.

Ga jij meedoen met Elite Model Look 2014?
Pin je favoriete model in Pinbook

Must reads 👀