Food

Hip en trendy: water met een smaakje

De superfood trend is al volledig ingeburgerd in Nederland en zo ook de flesjes water met een smaakje. Zoals met komkommer en dille, of citroen en muntsmaak. Hartstikke gezond en nét iets lekkerder dan gewoon water uit de kraan, en nét iets ongewoner! Ook ziet het er hip en trendy uit en de Albert Heijn speelt op deze trend in met flesjes water met een twist! Ga jij het proberen? 

Omdat de superfoods al een grote trend zijn in Nederland moest en zou de Albert Heijn daarop inspelen. Nu is er ook een andere trend overgewaaid naar Nederland. Het is het water met een smaakje en komt ik veel vormen! Zoals water met aardbeien, of de bekende met citroen. De well-known supermarkt Albert Heijn vond dat het tijd werd om dit in de schappen te krijgen. Daarom vind je bij de Appie nu flesjes water van het Albert Heijn-merk met een origineel smaakje. 

Het water is te verkrijgen in de smaken Komkommer & Dille en Citroen & Munt. Je vindt de flesjes water bij de AH To Go voor €1,75 per stuk. Ideaal als even geen zin hebt in dat same old-maakje van het Spa water! 

Het flesje water met Komkommer en & Dille smaak is verfrissend. Bij de eerste slok is het even wennen, maar daarna raak je er al snel aan gewend. Dankzij de combinatie van beide ingrediënten krijg je het idee dat je brood met Zaziki hebt gegeten. Drink het dus niet als je enorme trek hebt, dat wordt je sterk afgeraden!  

De smaak met Citroen & Munt smaakt een tikkeltje zuur vanwege de citroen, maar in combinatie met munt wordt het wat zachter van smaak. Bovendien ziet het flesje er super leuk uit dankzij de gele kleur van de citroen en de groene kleur van munt. Het flesje met deze smaak is gemakkelijk en lekker te drinken in de ochtend! 

Je kunt er ook voor kiezen om binnenshuis zelf water met een smaakje te maken, want hoe moeilijk kan het zijn? 

Probeer het bijvoorbeeld met de volgende ingrediënten: 
♥ Bessen
♥ Granaatappel
♥ Gember
♥ Limoen 
♥ Sinaasappel

Probeer het in combinatie of apart en creëer je eigen water met een smaakje. Binnen no time heb jij een glas water met een lekker smaakje, terwijl je op je stoel neerploft in het zonnetje! ♥

Als je nog meer inspiratie wil, neem dan eens een kijkje naar dit artikel, waar Emma je inspiratie geeft op het gebied van water met een smaakje! 

Welke smaak ga jij uitproberen? 
Pin je inspiratie in Pinbook