Fashion

5x plus-size Fashion Bloggers die je moet volgen!

Onlangs verscheen er een artikel over Plus-size modellen die de Sports Ilustrated Swimwear cover nadoen, waarvan één van deze modellen ook nog eens een blogger is. Daarom koos Girlscene vijf plus-size bloggers uit, waarvan je wat inspiratie kunt halen op het gebied van fashion. Want als deze dames ergens verstand van hebben is het wel mode en wat zien ze er fantastisch uit! Lees je mee?

A Curious Fancy

De eerste jongedame die de redactie onder de loep neemt is de creator van A Curious Fancy genaamd: Ragini Nag Rao. De fashionable foto's op haar persoonlijke blog hebben eenzelfde kleur: altijd warm. Dankzij de rode tinten en haar zwarte, dikke haren lijkt Ragina op Polcahontas. Ze maakt de kledingitems haar eigen en draagt het liefst jurkjes met een schattige print. We like! 

Jay Miranda


De lieftallige Jay woont in het studentendorp Claremount vlakbij Los Angeles en blogt sinds 2008 op haar eigen blog JayMiranda.com. Ondanks dat Jay al moeder is, weet ze er telkens in klassieke outfits bij te lopen. Haar fashionblog kwam al voor in de Glamour, Marie Claire, Grazia, GLAM, Cosmo en de Huffington Post. Wow!

Cupcake's clothes


Net als de naam van haar persoonlijke blog Cupcake's Clothes, ziet Georgina er elke keer weer zoet uit met de pastelletinten in haar kledingitems. De gedurfde 24-jarige uit Engeland heeft ook een eigen sieraden webshop genaamd Dolly Darling. Dankzij het starten van haar eigen fashionblog is Georgina's kijk op het leven volledig veranderd. Zo voelde ze zich eerst onzeker en accepteerde ze zichzelf niet zoals ze was. Nu, een paar jaar later, straalt Georgina op haar eigen blog met haar fashionable foto's. De kleding in haar kledingkast noemt ze 'een rainbow of colours' en dat zie je overduidelijk terug in al haar foto's. Wat Georgina zo leuk maakt is haar gedurfde, geverfde haren. Stoer! 

Girl With Curves

De vrouw met de mooiste, donkerbruine krullen is niemand minder dan Tanesha Awasthi van Girl With Curves. Tanesha wil andere vrouwen inspireren om zelfverzekerd door het leven te gaan, ook al heb je een maatje meer en dat je er ook fabulous bij kunt lopen met een maatje meer. Dit hoopt ze te doen door middel van haar persoonlijke blog. In 2012 was de blog benoemd tot 'best curvy blog 2012'. Eén van haar quotes is Style goes beyond size. De redactie van Girlscene is in elk geval totally in love met haar black heels

GabifreshGabifresh is de jongedame die samen met een aantal andere modellen mocht schitteren voor de namaak-cover van Sports Illustrated. Gabi is 25 jaar en geboren en getogen in Detroit, maar woont nu in Chicago. Haar kledingitems haalt ze bij ASOS, Dorothy Perkins, Forever21, SimplyBe en New Look. Zelf haalt ze haar inspiratie van onder andere blogger Jay Miranda en Nicolette Mason. Niet alleen op de cover zag Gabi er mooi uit, ook op haar persoonlijke stijl blog 'Gabifresh' weet ze er altijd fabulous- en mooi uit te zien met originele looks. Op haar blog deelt ze haar advies op het gebied van fashion. Zo zegt ze onder andere: ''It transformed into a personal fashionblog, where I share my fashion advice (which mostly consists of “ignore fashion rules!!!”) and outfits that I hope inspire others to take risks and have fun with clothing regardless of their size.''

Wie vind jij het coolst? & ga je één van deze meiden volgen?
Pin je lievelingsblogger in Pinbook