Fashion

10x perfecte tassen

De perfecte tas vinden is geen makkelijke klus. Een tas voor school moet lekker groot zijn, maar je wil natuurlijk ook dat 'ie er een beetje leuk uitziet. Niet met teveel poespas, want je moet de tas elke dag bij je dragen. Een uitgaanstas moet aan heel andere eisen voldoen: klein, maar groot genoeg voor dingen als een portemonnee en make-up en deze tas mag wel opvallend zijn. Girlscene heeft tien perfecte tassen gevonden die aan onze vele eisen voldoen. Echt, ze bestaan! Kijk je mee?

De perfecte tassen voor school of studie:
Celebrities spot je altijd met perfecte tassen. Eigenlijk wel logisch, zij hebben veel meer geld op hun bankrekening staan om zulke mooie items te kunnen kopen. Wij dromen ook van een Céline tas of een klassieke bag van Birkin, maar helaas lijkt het niet binnen ons bereik te liggen. Of toch wel… Er zijn namelijk tassen op de markt die erg veel op de designer bags lijken. Met de onderstaande exemplaren ga je niet alleen fashionable over straat, maar ben je ook klaar voor school of studie omdat ze groot genoeg zijn voor boeken en dergelijken.


€65,00 / €79,00


€89,95 / €110,00

De perfecte tassen voor een festival:
Tassen voor festivals zijn kleurrijk en fashionable. Als je er ergens stijlvol uit moet zijn, dan is het wel op een festival! Maar een festivaltas moet ook praktisch zijn. Je moet er van alles in kunnen doen, je moet tenslotte een hele dag vertoeven op een terrein. Met de onderstaande tassen kun je helemaal losgaan op een festival!


€14,95 / €17,95

De perfecte tassen voor uitgaan:
Een tas voor het uitgaan moet aan één belangrijke eis voldoen: hij moet niet te groot zijn. Je gaat tenslotte niet met een weekendtas aan je arm in een drukke club staan, laat staan dat je dan kan dansen! Toch is het fijn om een ruime tas mee te hebben, want we blijven meisjes en we gaan de deur niet uit zonder veel spullen mee te nemen. De onderstaande tassen voldoen (gelukkig!) aan al onze eisen.


€17,95 / €19,95

De perfecte tassen voor een dagje shoppen:
Een praktische tas neem je mee als je een dagje gaat shoppen. Deze tas is niet te groot, maar ook niet te klein. Je kunt ervoor kiezen om een schoudertas mee te nemen, maar sommige meiden kiezen voor een iets grotere tas die ze aan hun arm kunnen hangen. It's up to you!


€32,95


€24,95 bij www.iwantthatmusthave.nl

Welke tas vind jij het meest perfect?

Must reads 👀