Beauty

Unboxing: Beautybox mei

Woehoe! Alle Beautybox abonnees hebben inmiddels de box van mei in huis. Tijd om iedereen te laten zien wat je deze maand in de Beautybox mag verwachten. Waarschijnlijk is de box van deze maand Girlscene's favoriet! De producten zijn zoals altijd erg bruikbaar en bovendien krijg je vijf fullsize producten in plaats van vijf samples. Ben je benieuwd naar de inhoud? Kijk dan verder, want die producten laten we je nu zien!

Elke maand krijg je de Beautybox in een rechthoekige en stevige zwarte doos. Tip: bewaar de dozen om bijvoorbeeld je sieraden in op te bergen! De Beautybox van mei bevat vijf full size producten om uit te proberen. Voor één doos betaal je €14,95.


Beautybox mei bestaat uit:
IDC Bodylotion €3,95 / 100ml
IDC Showergel €3,95 / 100ml
Beauty UK lipstick €5,00
Inglot nagellak €9,00
Golden Rose Bronzing Powder €11,95

Totale waarde: €33,85


IDC Showergel en IDC Bodylotion
Voor wie houdt van frisse citrusgeuren zijn deze showergel en bodylotion van het merk IDC erg geschikt. Als je de twee producten samen gebruikt weet je in ieder geval zeker dat je de hele dag fris ruikt! Ga je op vakantie? Dan zijn de twee flesjes de perfecte maat voor in je koffer.


Beauty UK lipstick
Favoriet uit de box? Dat is waarschijnlijk deze lipstick. De pigmentatie is top, de structuur is romig (misschien zelf iets te romig) en het aanbrengen is appeltje eitje. Met zo'n lipstick op je lippen maak je in ieder geval een statement deze zomer. 


Inglot nagellak
Nederland support je deze zomer vanaf de bank met een oranje nagellak op je nagels. Vorige maand kon je al kennis maken met het Poolse beautymerk en deze maand word je getrakteerd op een tweede Inglot product! De full size nagellak is een prima formaat. Op de foto zie je kleur 980.


Golden Rose bronzing powder
De zomer is niks zonder een fijne bronzer in je stash. Als je al langer Beautybox abonnee bent heb je misschien al een bronzer in je box ontvangen, zoals je bij deze unboxing zag! Tijdens warme zomers is het niet altijd even prettig om make-up te dragen en daarom is bronzer perfect als je toch iets op je gezicht wil aanbrengen. Het is licht, luchtig en geeft je een zomers tintje. 

Wil je de mei box nog bestellen? Zorg dan dat je er snel bij bent en bestel de box via de website! Op = op. 

Welke producten vind jij het leukste uit de Beautybox mei? Ben jij al Beautybox abonnee?

Pin je favoriete beautyproducten in Pinbook