News

Yolanthe is het nieuwe gezicht van sloggi!

Een gelukspoppetje bij een een belangrijk examen of het speciale kettinkje dat je altijd draagt bij een wedstrijd… We hebben allemaal wel iets (gehad) wat ons geluk brengt. Er staat weer een spannende periode voor de deur, op 13 juni speelt Nederland de eerste voetbalwedstrijd voor het WK en dan hopen we maar dat ze winnen! Om ons land éxtra te steunen heeft sloggi speciale orange 'good luck' hipsters uitgebracht. Niemand minder dan Yolanthe Sneijder Cabau zal de hipster ook aantrekken, zij is namelijk het gezicht van de campagne!

Nog heel even en dan is het zover… Het Wereldkampioenschap voetbal! Dan zit heel Nederland voor de buis gekluisterd om ons land aan te moedigen. We hopen natuurlijk dat we het net zo ver schoppen als vier jaar geleden, maar je weet het maar nooit. Natuurlijk zijn we al zoveel mogelijk in het oranje gekleed om ons kikkerlandje te steunen, dit kan nu zelfs tot aan je ondergoed aan toe!

Lingeriemerk sloggi brengt een speciale oranje 'good luck' hipster uit. We zijn dan wel niet in Brazilië om Nederland aan te moedigen, maar op deze manier kunnen we wel laten zien dat we ons land steunen. Of de hipsters net zo goed werken als een gelukspoppetje of kettinkje weten we natuurlijk niet, we willen graag geloven van wel ;-).

We weten in ieder geval wat Yolanthe Sneijder Cabau aantrekt op de dag van de wedstrijd, zij is namelijk het gezicht van de campagne. Een perfecte keuze, want Yolanthe staat zonder twijfel te juichen voor het Nederlands Elftal!

De oranje sloggi 'good luck' hipsters liggen vanaf vandaag in de winkel. De hipsters worden verkocht in een 3-pack voor €23,95 in sloggi verkooppunten. Zo heb je in ieder geval genoeg schoon ondergoed voor de wedstrijden of kun je de wedstrijd in stijl met twee vriendinnen kijken ;-).