Celebs

Wie is Bridgit Mendler?

Misschien begint er niet meteen een belletje te rinkelen bij de naam Bridgit Mendler, maar we stellen haar graag aan je voor! Bridgit is een actrice én zangeres, erg getalenteerd dus. Je kent haar misschien van Disney Channel's Wizards of Waverly Place of Good Luck Charlie (waar ze ook het themalied voor zong). Meer weten van deze powerchick? Lees snel verder.  

De 21-jarige Bridgit is geboren in Washington, maar daar bleef ze niet lang. Op haar achtste verhuisde ze met haar familie naar San Francisco. De kleine Bridgit was altijd al geïnteresseerd in zingen en acteren. Ze schreef haar allereerste liedje al toen ze zes was! De blondine speelde ook veel toneelstukjes. Dat Bridgit talent heeft, werd al snel ontdekt. Op haar dertiende kreeg ze een contract bij een agent in Los Angeles en daarna volgde een rol in General Hospital. 

Toen ze wat ouder was ging het hard. In 2008 speelde ze in de film The Clique en in 2009 werkte ze voor het eerst voor Disney Channel in de serie Jonas. Disney Channel zag blijkbaar wel brood in haar, want ze kreeg een gastrol in Wizards of Waverly Place en in 2010 werd ze gecast voor de hoofdrol in Good Luck Charlie.

Bridgit kan dus goed acteren, maar eigenlijk beschouwt ze zichzelf meer als een zangeres. Ook op dit gebied heeft ze succes, de blondine heeft een lied gezongen voor Toy Story 2 en Beverly Hills Chihuahua en ze zong het themalied voor Good Luck Charlie. Maar ook zonder film en tv kan Bridgit er wat van, haar debuutalbum Hello My Name Is… kwam uit in oktober 2012. 

Dat Bridgit écht kan zingen hoeven we je niet meer te vertellen als je onderstaande filmpjes hebt gezien:

Een paar feitjes over Bridgit:
– Bridgit deed auditie voor de rol van Sonny Monroe in Sonny With A Chance, maar de rol ging naar Demi Lovato
– Ze leende haar stem aan Arrietty in The Secret World of Arrietty
– Bridgit staat bekend om haar schattige kuiltjes
– Naast zingen en acteren kan ze ook goed dansen
– Haar tweede single 'Hurricane' was een groot succes in Amerika, er zijn 300.000 digitale exemplaren van haar liedje verkocht
– Bridgit wil graag studeren
– Ze heeft al drie jaar verkering
– Bridgit heeft bijna een miljoen volgers op Instagram

Kende jij Bridgit al? Wat vind jij van haar?
Pin je inspiratie in Pinbook 

Bron: imdb, disney, seventeenmagazine
Bron beeld: instagram

Bedankt voor de tip, Mariët!