Fashion

Zomerse schoentjes

Ladies it’s summertime! Oke nog heel even wachten op die hittegolven, maar wij zijn al bezig met zomerse outfits bedenken én shoppen. Maar af en toe raken we heel even in de knoop, want welke schoentjes passen nu het beste onder dat jurkje of die ripped jeans? Fashionscene geeft je vandaag tips en laat je de leukste zomerse schoentjes zien.

Een aantal zomers terug waren er maar één of twee trends die we in de zomer veel zagen op het gebied van schoenen. Maar anno 2014 mag het allemaal, trends van vorig jaar nemen we mee naar deze zomer en nieuwe schoenentrends zijn geboren. Denk aan chunky sandals en espadrilles. Niet zo’n fan? We zochten genoeg fijne sandaaltjes voor je uit. Kortom: voor ieder wat wils deze zomer.

Espadrilles
De meest ideale schoentjes voor op vakantie (of gewoon thuis) zijn espadrilles. Lekker luchtig en fashionable met een leuk printje. Espadrilles kun je op heel veel manieren combineren. Nu nog onder een jeans, maar in de zomer onder een shortje, rokje of jurkje. Tess is gek op haar Chanel espadrilles, maar die combineert ze natuurlijk wel met items van Primark om het te compenseren!


Bron

Tess


Links & Rechts

 

Loafers
Vorige zomer was de loafer helemaal hot en nog steeds is de schoen populair. Kies voor een nette loafer in zwart om onder een classy jurkje te dragen of kies voor studs, dierenprint of glanzend. Ook kun je de loafer weer in de winter dragen met een pantykousje, of tijdens het uitgaan onder een jurkje als je niet zo’n fan bent van hakken.


Bron

Bron


Links & Rechts

Chunky sandals
Je houdt er van of je haat ze: chunky sandalen. Velen vinden ze verschrikkelijk, maar ook menig modemeisje loopt door de stad op brede sandalen of Birkenstocks. Ook de Fashionscene-redactie is gek op chunky sandalen. Uitgevoerd in glimmend zilver of simpel zwart of wit. Combineer ze met een strakke gescheurde jeans, zodat de look niet te baggy wordt. Tess & Emma van Fashionscene kiezen beide voor een zilveren chunky sandal. Meer over chunky sandals lees je hier.


Tess

Emma
BronLinks & Rechts

Gladiator sandalen
Gladiator sandals are back in business! Na een aantal zomers weggeweest te zijn, zijn de sandalen weer helemaal terug. Kies voor een laag model met flink wat bandjes en gespen of pak uit met hoge gladiator sandalen onder een mooi wit jurkje voor een Griekse en Romeinse look. Gladiator sandals zijn gemiddeld duurder dan andere sandaaltjes omdat ze meer materiaal bevatten. Zelf gladiator sandalen maken? Bekijk hier de DIY!


Bron

Bron


Links & Rechts

Sandaaltjes
Sandaaltjes is een brede term, want er zijn oneindig veel sandaaltjes. Fashionscene zocht de leukste exemplaren voor je uit die je op talloze manieren kunt combineren. Stoer, classy of juist sportief. Zonder een paar fijne sandaaltjes kom je de zomer niet door. Niet veel geld te spenderen? Kies dan voor budget en shop leuke sandaaltjes bij Primark!


Bron

Bron

Shopping

Links & Rechts

Slip-ons
De populairste schoenen op dit moment zijn absoluut slip-ons! Ze zijn heerlijk comfy en zeker geschikt voor de lente met zijn regenachtige dagen. Maar ook in de zomer onder een shortje zijn deze schoentjes heel fijn. Fashionscene’s Emma is fan en draagt graag zilveren slip-ons als echte eyecatchers of haar zwarte slip-ons bij een zwarte ripped jeans, shirtje en camouflage jacket. Slip-ons zijn er al voor een fijn prijsje bij ASOS, Primark of H&M. Daphne combineert haar zwarte slip-ons graag met een rok en crop top, sexy! Shop hier 10x slip-on.


Bron

Emma

Daphne

Links & Rechts

P.S. Weet je wat ook weer helemaal terug is? De waterschoen. Lees hier meer.

Must reads 👀