News

Hot/Not: Rita Ora’s cover ‘Drunk in Love’

Queen Beyoncé domineert de muziekindustrie met haar nieuwste album en tour. Elke power song van B slaat aan bij het publiek én bij haar collega's. Drunk in Love is één van de populairste nummers van haar visuele album en daarom hebben veel mensen Drunk in Love al gecoverd. Ook de celebs! Na Ed Sheeran heeft de Britse Rita Ora het nummer gezongen tijdens een televisieshow. Luister mee en beoordeel of deze versie hot or not is!

I've been drinking, I've been drinking… Wie kent de eerste regels van Beyoncé's Drunk in Love niet? Op het YouTube VEVO kanaal van Beyoncé is de video inmiddels ruim 165.000.000 keer (!) bekeken. De 'Surfboard' sweaters en tops met watermeloen print gaan inmiddels ook als warme broodjes over de toonbank. Dat betekent maar één ding: Beyoncé is hot en Rita Ora is het daarmee eens! 

In de Franse televisieshow Le Before du Grand Journal komt Rita Ora namelijk op bezoek en natuurlijk kan ze niet weggaan zonder iedereen te laten horen hoe goed ze kan zingen. In plaats van een eigen nummer ten gehore te brengen rockt ze de show met haar versie van Beyoncé's Drunk in Love. En hoe! Bekijk de video om haar Drunk in Love cover te zien:

 

Niet alleen Rita Ora laat zich inspireren door Drunk in Love, ook Ed Sheeran toont dat hij fan is van Beyoncé en het nummer. Niet zo heel lang geleden was Ed Sheeran in New York City voor een appearance in Saturday Night Live en om zijn nieuwe album te promoten was de zanger ook op de radio te horen. Ed Sheeran was niet te beroerd om te laten horen hoe zijn versie van Drunk in Love zou klinken. Luister maar mee:
 

 

En dit is de originele versie van Drunk in Love…

 

Wat vind jij van Rita Ora's Drunk in Love cover? Welke versie van het nummer vind jij het beste? 
 
bron: Ohnotheydidn't, Rolling Stone
 
Pin inspirerende quotes in Pinbook