Beauty

Unboxing: zomerse Lush goodies

Er ligt weer een verse en nieuwe Lush collectie in de winkels and we love it! Met de nieuwe bad en verzorgingsspulletjes haal je zelf de zon naar je badkamer door de frisse en fruitige geuren. Elk product bevat namelijk ingrediënten die typisch zomer zijn, zoals citroen, mango, aardbei en sinaasappel! Zoals je van Lush verwacht zijn het weer fijne vega(n) goodies die gemaakt zijn zonder dierproeven.


De verpakking is lekker vrolijk en kleurrijk, waardoor je meteen zin krijgt in de zomer. Vrolijke kleuren passen goed bij de producten uit deze Lush zomercollectie, vooral bij de bath bomb Granny Takes a Dip!


Van links naar rechts: African Paradise body conditioner, D-Fluff scheerzeep en Granny Takes a Dip bath bomb
Mangnificent zeep, Parsley Porridge zeep en Zest hair gelly

In de box zitten zes Lush producten die je los in filialen koopt. Met de nieuwe Lush zomerproducten kun je jouw hele lichaam verzorgen, van scheerzeep en bath bombs tot body conditioner en haargel! 


Lush African Paradise body conditioner (vegan)
Prijs: €32,95 voor 230 gram

Body conditioners die je onder de douche gebruikt zijn de laatste tijd helemaal hot en ook bij Lush vind je dit in de collectie! In de zomercollectie voegt Lush African Paradise toe vol met Afrikaanse oliën, boters en fruit. African Paradise is een zelfconserverende body conditioner, wat betekent dat er geen conserveermiddelen zijn toegevoegd. Je brengt de body conditioner aan op je natte lichaam nadat je jezelf gewassen hebt. Daarna spoel je het af en heb je een zijdezachte huid!


Lush Mangnificent zeep (vegan)
Prijs: €6,85 per 100 gram

Iedereen die shopt bij Lush neemt vast weleens een van de bekende zeepjes mee. In de zomercollectie ontbreekt de zeep natuurlijk niet. Mangnificent is er één van! De sappige mangozeep bestaat niet alleen uit mango, maar ook uit citroen, mandarijn en oranjebloesem. Perfect voor de citrus liefhebbers, dus. 


Parsley Porridge zeep (vegan)
Prijs: €6,85 per 100 gram

Wie van kruidige geuren houdt en/of een onrustige lichaamshuid heeft moet zeker Parsley Porridge afrekenen. De zeep verzorgt en werkt antibacterieel door de tea tree, verse peterselie en grapefruit. Dode huidcellen verdwijnen en de aloë gel frist je weer op. Vooral de vette en probleemhuid heeft baat bij Parsley Porridge! 


Zest hair gelly (vegan)
Prijs: €19,35 voor 100 gram

Meiden met kort haar: eat your heart out. Bij Lush kun je namelijk ook terecht voor haargel! Zest geeft volgens Lush je haar én je humeur een boost door de citrusgeur. Gelukkig krijg je geen vette kop van deze gel, maar heb je wel de strong hold die je zoekt in zo'n haarproduct. 


D-Fluff scheerzeep (vegetarisch)
Prijs: €9,95 voor 100 gram

Smeer je benen in met de zachte en zoete D-Fluff scheerzeep voor zachte en gladde benen. Zodra je de deksel van het potje draait komt de aardbeiengeur al op je af. Een perfecte geur voor zoetekauwen, vooral als je van de geur Snowfairy houdt. D-Fluff hydrateert goed door kokosolie, golden syrup en ahorn waardoor je na het scheren geen droge of geïrriteerde huid hebt. 


Granny Takes a Dip bath bomb (vegan)
Prijs: €5,65 per stuk

De mega grote en multigekleurde bath bomb Granny Takes a Dip maakt je letterlijk vrolijker. Happy kleuren en een fijne citrusgeur met gember en peper. Gebruik het in één keer of deel de bath bomb op in stukken zodat je er vaker van kan genieten. Heb je geen bad? Gooi Granny Takes a Dip dan in je voetenbad.

Welke producten staan op jouw wensenlijst? Wat is jouw favoriete Lush product aller tijden?
Pin je inspiratie in Pinbook