News

Lana Del Rey’s selfie cover & haar nieuwe nummer!

Lana Del Rey is hartstikke hot! Haar zeer succesvolle muziekcarrière gaat zo goed dat het haar een jaar geleden al een H&M shoot en commercial opleverde en afgelopen weekend zong ze zelfs bij het sprookjeshuwelijk van Kim Kardashian en Kanye West. Maar er is nog meer Lana Del Rey-nieuws: ze staat op de eerste selfie cover ooit én haar nieuwe nummer Shades of Cool is gereleased!

Lana Del Rey heeft het er maar druk mee. Na het bezoeken van het Cannes Film Festival vliegt ze namelijk gewoon door naar het celebrity event van het jaar: het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West. Kim schijnt een groot fan van Lana's muziek te zijn en het is Kanye gelukt om haar toch te laten zingen tijdens het spektakel. Eigenlijk had Kanye gehoopt dat Lana zou optreden tijdens het huwelijksaanzoek dat je kon zien in de realityshow Keeping Up With The Kardashians. Lana bedankte toen vriendelijk, maar omdat Kim zo gek is op het nummer Young and Beautiful heeft Kanye de zangeres toch zover gekregen om te zingen tijdens de bruiloft. Uiteraard spraken media er volop over, maar er is nog meer nieuws! Lana Del Rey staat namelijk op de selfie editie cover van het Duitse Intro Magazine én haar nieuwe nummer Shades of Cool is uit. Girlscene zet de beelden van het magazine op een rij en deelt natuurlijk ook haar nieuwe song.

In de selfie editie van een tijdschrift hoort natuurlijk een selfie cover, toch? Intro hoefde waarschijnlijk niet lang na te denken wie ze op hun cover wilde hebbem, want wij vinden dat natural beauty Lana erg geschikt is! We zien Lana met natuurlijk haar, zonder make-up en mét een chill outfit aan. Heel anders dan dat je van een gemiddeld tijdschrift gewend bent, dus. Geen glamour, maar gewoon puur natuur. We like! Dit zijn de beelden die op Twitter zijn vrijgegeven:

Dat Lana Del Rey net zo menselijk is als iedereen laat ze merken. In het interview met Intro biegt Lana op dat zij jaloers kan zijn. "De laatste jaren heb ik afstand moeten nemen van bepaalde mensen, omdat ze naar andere dingen streefden. Het is belangrijker om echte vriendschappen te hebben. Toch begrijp ik de jaloezie van mensen erg goed. Ik ben ook jaloers op andere vrouwen als ik denk dat ze mijn plek inpikken in (mijn) muziekgenre." 

Maar met de release van Shades of Cool (van het album Ultraviolence) bewijst Lana dat ze here to stay is en hoeveel talent ze heeft. Luister mee en oordeel zelf!


 

My baby lives in shades of blue
Blue eyes and jazz and attitude
He lives in California too
He drives a chevy Malibu

And when he calls
He calls for me and not for you
He lives for love, he loves his drugs
He loves his baby too

But I can't fix him, can't make him better
And I can't do nothing about his strange weather

'Cause you are invincible
I can't break through your world
'Cause you live in shades of cool
Your heart is unbreakable

My baby lives in shades of cool
Blue heart and hands and aptitude
He lives for love, for women, too
I'm one of many, one is blue

And when he calls
He calls for me and not for you
He prays for love, he prays for peace
And maybe someone new

But I can't help him, can't make him better
And I can't do nothing about his strange weather

'Cause you are invincible
I can't break through your world
'Cause you live in shades of cool
Your heart is unbreakable

'Cause you are invincible
I can't break through your world
'Cause you live in shades of cool
Your heart is unbreakable

Wat vind jij van Lana Del Rey's selfie cover en nummer Shades of Cool?

Bron: Twitter, Oh No They Didn't, DirectLyrics

Pin je favoriete Lana Del Rey afbeeldingen in Pinbook