Celebs

Hottie alert: Tim Douwsma

Tijdens de finale van het Eurosongfestival 2014, mocht de Nederlandse jongeman Tim Douwsma de punten uitdelen en dit bleef niet onopgemerkt. Want terwijl Tim met zijn mooie koppie de punten verdeelt, wordt de rest van Europa helemaal wild van zijn uiterlijk. Wie is die mooie jongeman uit Nederland die de punten verdeelt? Ook Girlscene werd nieuwsgierig en zocht uit wie deze hottie nou eigenlijk is. 


Bron

Voordat Tim de punten uitdeelde bij het Eurovisie Songfestival was hij nog niet zo heel erg bekend. Weinig mensen hadden nog van hem gehoord, maar tijdens de puntenverdeling kwam daar snel verandering in. Op social media als Tumblr gingen de fans helemaal los en werd zijn foto maar liefst 28.000 keer geliked.  

Tim komt oorspronkelijk uit het noorden des lands: Drachten en is daar ook geboren en getogen. Douwsma is 26 jaartjes jong en begon na de middelbare school met een sportopleiding aan het CIOS. Toch borrelde de muziek in hem naar boven en stopte hij na een aantal jaar met de opleiding om zich volledig in de muziek te storten. 

Misschien heb je hem wel al eens voorbij zien komen in het televisieprogramma So You Wanna Be A Popstar op SBS6, waarbij hij in 2007 op de vijfde plek eindigde. Niet slecht! Ondanks dat hij op de vijfde plek eindigde, kwam hij eind 2007 met zijn debuutsingle Wil Je Bij Me Blijven Slapen.

Daarna ging het balletje rollen en kon je hem onder andere zien in Sterren Dansen op het Ijs. Nu zie je hem als presentator bij AVRO Junior Dance en werd hij gevraagd om de puntenverdeling te doen bij het Eurovisie Songfestival, en daar kon hij natuurlijk geen nee tegen zeggen. 

Bron

Gelukkig wonen wij al in Nederland!

Terwijl Tim braaf de puntenverdeling op internationaal tv vertelde, zat de rest van Europa kwijlend achter het beeldscherm. Waarna er meteen op internet werd gezocht naar de jongeman in kwestie. Op zijn Twitterpagina heeft Tim sinds het songfestival ineens 33.500 duizend followers en krijgt hij eindeloos veel berichtjes van fans binnen, zoals ''Hello Tim from the Netherlands, marry me''. The Dutch Hot Guy werd overspoeld met liefdesberichtjes. Er is zelfs al een fanpage aangemaakt, wow!

Zie hieronder een kort interview met Tim, waarin je hem ziet blozen van verbazing over alle berichtjes die hij van fans binnenkrijgt. Van Australië, Canada, Amerika en Engeland tot Duitsland, Spanje, Polen en Portugal. Douwsma heeft fans over heel de wereld! 

In een interview met Grazia zegt Tim het allemaal maar maf en bizar te vinden. Vriendin Marit vindt het juist hilarisch en vindt stiekem dat Tim er iets mee moet doen. Tim's platenmaatschappij – van Jan Smit – is het hier volledig mee eens. Zo is hij erover aan het nadenken om een Engelstalig lied te gaan schrijven en hij daarmee internationaal kan gaan, maar daarover is nog niets zeker. 

Er wordt zelfs gezegd dat Tim misschien de volgende is die Nederland mag vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival 2015, maar laten we niet op de feiten vooruitlopen. Hoewel Nederland met gemak zou winnen als Douwsma volgend jaar meedoet. 

Bron

Bron: Kijk.nl, Twitter, Grazia

Wat vind jij van the Dutch Hot Guy? Hot or not? 

Pin jouw hottie in Pinbook