News

Gossip Girl(scene) week 21

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Ellie Goulding's nieuwe vriend, Rachel Bilson zwanger, Lea Michele had voor Cory Monteith een relatie met een andere Glee-acteur en Miley Cyrus is 'behind the scenes' heel erg braaf..


De geruchten gingen al even maar nu is het hoge woord eruit, Ellie Goulding en McFly's Dougie Poynter zijn officieel een stelletje. In een interview voor de Britse TV vertelde Dougie dat het 'wel goed' zit tussen hen.


We schreven er afgelopen donderdag al over, Rachel Bilson is zwanger. De actrice die bekend werd als Summer Roberts in The OC en nu al een aantal jaar de rol van Zoë Hart speelt in de serie Hart of Dixie, is zwanger van haar vriend Hayden Christensen. Hayden en Rachel leerden elkaar in 2006 kennen tijdens de opnames van de film Jumper. Ze zijn nooit getrouwd, maar Rachel hintte de afgelopen maanden in interviews meerdere keren op snel naderende gezinsuitbreiding. Wij zijn heel blij voor Rachel en Hayden.


Een drukke week voor Lea Michele! Deze week kwam haar nieuwe videoclip voor On My Way uit, maar dat was niet het enige, ze lanceerde ook haar boek 'Brunette Ambition'. In het boek vertelt ze onder andere dat ze voordat ze gecast werd in Glee aan het daten was met Matthew Morrisson (Mr. Schuester). Matthew en Lea kenden elkaar van Broadway, waar ze allebei werkten voordat ze in Glee gecast werden.


Ryan Gosling heeft zijn debuut gemaakt als filmregisseur, maar of het nu zo'n succes is… Zijn film ging op het filmfestival in Cannes in première en kreeg van de filmcritici alleen maar slechte kritieken. De (horror)film draagt de naam 'Lost River' en gaat over een alleenstaande moeder die in de donkere onderwereld terecht komt, terwijl haar tiener zoon ontdekt dat er een weg is die leidt naar een geheim onderwater dorp. Maar het valt dus niet zo in de smaak bij de critici. Arme Ryan, wij willen je best troosten hoor….


Miley Cyrus wordt regelmatig in zeer schaarse outfits gespot en heeft haar tong vaker buiten haar mond hangen dan dat ze hem netjes binnen houdt, maar volgens één van haar dansers is het allemaal slechts een act. De danser zegt in een interview onder andere dat Miley behind the scenes een lief meisje zonder sterallures en divagedrag is. Ze draagt joggingbroeken en comfy sweaters, de enige reden dat ze zich zo 'misdraagt' is omdat ze graag wil dat het publiek haar niet meer ziet als Hannah Montana. Ergens geloven we de danser wel, maar of Miley zo blij is dat dit naar buiten wordt gebracht…


Voor alle meisjes die droomden over een relatie met Ed Sheeran..
Slecht nieuws, hij is van de markt! Ed heeft een vriendinnetje en hij heeft haar zelfs al voorgesteld aan zijn BFF Taylor Swift en… ze is goedgekeurd! Wie het mysterieuze van Ed is vertelt het verhaal (helaas) niet.


Paris Hilton en Justin Bieber werden in Cannes wel heel erg intiem gespot. De 33-jarige socialite zat op schoot bij de 20-jarige zanger en was duidelijk aan het flirten. Maar daar bleef het niet bij, volgens de geruchten verlieten Paris en Justin samen het feestje naar een 'onbekende locatie'. To be continued, denken wij…


Taylor Swift is aangeklaagd door het bedrijf Lucky 13. De reden? Ze zou hun copyright geschonden hebben door met het nummer 13 op haar hand te lopen. Uhhhh ja, kun je om een nog grotere onzin-reden aangeklaagd worden? Dit rook volgens ons naar een publiciteitsstunt van Lucky 13. 

Taylor Swift's geluksnummer is 13, ze tekent dan ook vaak '13' op haar hand tijdens concerten en awardshows. Taylor werd geboren op 13 december, ze werd 13 op vrijdag de dertiende. Haar eerste album ging platinum na dertien weken in de hitlijsten. Het getal dertien is dus erg speciaal voor Taylor en het feit dat ze nu aangeklaagd wordt door het bedrijf Lucky 13 (dat overigens tweedehands kleding verkoopt) is een beetje onzin…

Until next time!
xoxo,
Girlscene

Bron beeld: Reporters