News

Rachel Bilson is zwanger!

De altijd fashionable geklede Rachel Bilson mag zich gaan voorbereiden op alles dat met kindjes te maken heeft, want ze is, samen met vriendjelief Hayden Christensen, in verwachting van haar eerste kindje. De Hart of Dixie actrice had altijd al de droom om kinderen te krijgen en zo te zien wordt haar droom met Hayden werkelijkheid!


In een interview met Cosmopolitan vertelde de actrice nog hoe graag ze in de toekomst kinderen hoopt te krijgen en slechts één jaar later gaat het dan echt gebeuren. Rachel heeft al een tijdje een relatie met Star Wars acteur Hayden Christensen en ontmoetten elkaar op de set van de film Jumper, terug in 2007.

In december 2008 was het liefdeskoppel verloofd, maar daar kwam helaas verandering in, want in augustus 2010 was de verloving verbroken. Drie maanden later waren ze echter weer bij elkaar, omdat ze allebei merkten dat ze niet zonder elkaar konden. In de media wordt er weinig over het koppel gesproken, maar nu Rachel zwanger is, kon ze het niet laten dit met de wereld te delen.

Gefeliciteerd Rachel en Hayden!

Bron: Elle.com, Usmagazine