Lifestyle

10x kookboeken

Heb jij dat ook wel eens.. Wil je iets lekkers gaan koken, heb je echt geen idee wat je moet maken. Natuurlijk kun je inspiratie opdoen op internet, maar laten we ook het fenomeen 'kookboeken' niet vergeten. Niet alleen fijn op het moment dat jij even niet zo goed weet wat je moet maken in de keuken, maar ook heerlijk als bladermateriaal op een regenachtige zondagmiddag.


Monique van Loon – The Culy Way of Life | €24,95

Girlscene oprichtster Monique van Loon bracht vorig jaar haar eerste foodboek uit. The Culy Way of Life, is niet zomaar een kookboek, Monique neemt je mee in haar Culy-wereld.


Jamie Oliver – Jamie in 15 minuten | €29,99

Ideaal voor iedereen die altijd druk is, Jamie Oliver's kookboek met recepten die je in 15 minuten maakt. 


Jamie Oliver – De basis van het koken | €24,99

Voor beginnende thuiskoks, de basis van het koken door Jamie Oliver.


Pauline Weuring & Kris Verburgh – Het Voedselzandloper Kookboek | €19,95

Heb jij het boek de Voedselzandloper gelezen? Voor de fans van het boek is er dit boek geschreven in samenwerking met Pauline van Uit Pauline's Keuken. Pauline ken je misschien nog wel van haar recepten die ze een tijdje voor Girlscene maakte. De recepten zijn allemaal gezond en zien er heerlijk uit. Hier lees je meer over Het Voedselzandloper Kookboek.


Gwyneth Paltrow – (H)eerlijk | €15,-

Nog een boek met gezonde recepten, het kookboek (H)eerlijk van Gwyneth Paltrow. Als je hoort wat Gwyneth allemaal niet eet kun je je misschien niet voorstellen dat de recepten lekker zijn, maar het tegendeel is waar! Annemerel probeerde een aantal recepten uit het boek en is fan!


Jesse van der Velde & Annemieke de Kroon – Super Food Recepten | €22,50

Omdat we nu toch lekker bezig zijn met de gezonde receptenboeken, delen we ook dit boek vol met superfood recepten. Auteurs zijn Jesse van der Velde die je misschien wel kent van de Hormoonfactor en Superfood expert Annemieke de Kroon

Donna Hay – Simple Dinners | €25,-

Simpele en lekkere gerechten vind je in Donna Hay's 'Simple Dinners'. Van de fotografie van dit boek worden wij al zo hongerig dat we ons niet voor kunnen stellen dat de gerechten niet lekker zijn.


Jamie Oliver – Bespaar met Jamie | €19,95

Speciaal voor meiden op budget, het kookboek 'Bespaar met Jamie' van Jamie Oliver. Misschien een leuk verjaardagscadeautje voor die vriendin die al-tijd klaagt dat ze geen geld heeft? Meer lezen over besparen op eten als student? Bekijk dan deze 22 tips.


Buddy Valastro – Bakken met de cake boss | €17,99

Kijk jij wel eens naar Cake Boss op TLC? Er is nu een kookboek van de makers van Cake Boss. Oooooooooh dit ziet er zo lekker uit.


Rudolph van Veen – Rudolph's van Veen | €16,95

Cupcake Freak? Rudolph van Veen (onder andere bekend van 24Kitchen) maakte een boek met alleen maar cupcake recepten. 

Wat is jouw favoriete kookboek?
Pin je favoriete kookboek in Pinbook