Beauty

Nieuw: L’Oréal Infallible Nails

Heb je de nieuwe L'Oréal Infallible Nails al in de winkel gespot? Deze nagellakjes zijn de nieuwste winst in het nagellakschap van L'Oréal. De 2-in-1 nagellak is perfect als je niet het geld en de tijd hebt om elke week een professionele manicure te laten doen. Het ziet er namelijk uit alsof je een laagje gel op je nagels hebt. Girlscene test verschillende kleuren uit en laat de swatches zien. Kijk maar mee!


Ziet de nagellak er niet chique uit? Aan één kant vind je stap 1, de nagellak, en aan de andere kant ziet je stap 2, de topcoat. Trek de nagellak en de topcoat uit de zwarte huls wanneer je het wil gebruiken. Dan blijven er twee nagellak flesjes over, die vergelijkbaar zijn met de L'Oréal Color Riche Le Vernis lak. Het zou het aanbrengen toch een stuk lastiger maken als je de gehele verpakking in je hand moet houden. 😉

Stap 1 is dus de nagellak. L'Oréal belooft intens verzadigde, micro-kleurpigmenten die een semi-transparante finish geven. Bovendien moet de nagellak gelijkmatig verspreiden en zou de nagellak lang op je nagels blijven zitten. Vervolgens ga je over op stap 2: de topcoat. L'Oréal noemt het een gel activator die zorgt voor een diepe kleur en hoogglans. De bestanddelen van de topcoat zorgen voor een sterk oppervlak wat dus eigenlijk betekent dat je minder snel chips en beschadigingen krijgt. Infallible Nails moet tot 12 dagen mooi blijven. Dat klinkt goed! 


Valt het jou ook op dat sommige kleuren een gekleurde topcoat hebben? Zo heeft kleur 005 Irresistible Bon Bon een roze topcoat en zie je bij andere fellere kleuren ook een gekleurde topcoat. Dit versterkt de intensiteit van de kleur.


010 Keep Magenta – 020 Fuchsia For Life – 013 Orange Extrême – 006 Double Entendre – 015 Forever Burgundy – 021 Always A Lady 


017 Petale Revival – 012 Forever Mink – 001 Stay Nue – 005 Irresistible Bonbon – 002 Gris Éternel – 003 Timeless Taupe – 007 Océan Infini – 008 Iconic Indigo

Go big or go home moet L'Oréal gedacht hebben… Wat veel kleuren bevat de Infallible Nails collectie! Dat betekent ook dat er voor iedereen een geschikte kleur te vinden is. Zo bestaat de collectie bijvoorbeeld uit vier verschillende nude kleuren, gevolgd door twee taupe-grijze tinten en zelfs een petal blauwe en indigo paarse nagellak. En vergeet de roze, rode en oranje lak niet. Girlscene's Renée kiest verschillende kleuren uit en test hoe de nagellak aanbrengt en hoe de dekking is om vervolgens te vertellen welke kleuren echt de moeite waard zijn!

Op elke foto is zowel stap 1 als stap 2 aangebracht.

L'Oréal Infallible Nails in 001 Stay Nue
2 lagen

Stay Nue is een nude kleur die goed staat op een medium huidskleur! De kleur heeft een perzik tint die de warmere huid complementeert.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 7/10


L'Oréal Infallible Nails in 002 Gris Éternal 
2 lagen

Gris Éternal past niet zo goed bij deze tijd van het jaar, maar hey! De grijze kleur is wel geschikt voor het najaar en de winter en ziet er best chique uit.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 8/10


L'Oréal Infallible Nails in 005 Irresistible Bonbon
3 lagen

Natuurlijk testen we babyroze nagellak. Helaas dekt Irresistible Bonbon niet erg goed, waardoor je drie lagen nodig hebt. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 7/10


L'Oréal Infallible Nails in 013 Orange Extrême
1 laag

Orange Extrême dekt verrassend goed en behoort daarom tot één van de betere kleuren uit de collectie. Met een laag ben je klaar en bovendien is oranje de trendkleur voor de zomer. Perfect!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ 9/10


L'Oréal Infallible Nails in 017 Petale Revival
2 lagen

In tegenstelling tot de bovenstaande kleur valt Petale Revival erg tegen. Het is één van de mindere (nude)kleuren die totaal niet egaal aanbrengt zoals L'Oréal wel belooft.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 5/10


L'Oréal Infallible Nails in 020 Fuchsia For Life
2 lagen

Fuchsia For Life is favoriet! De roze-rode kleur is erg zomers en dekt in twee lagen perfect. Zelf één dikkere laag zou voldoende zijn. Bij deze kleur valt het goed op dat de nagellak semi-transparant is. Bijna als jelly.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ 9/10

Eindoordeel
Verpakking: De slanke en strakke verpakking ziet er chique uit door de zwarte huls en zilveren letters. In je make-up tas neemt het meer ruimte in beslag, maar je weet in ieder geval dat je zowel de kleur als de topcoat bij je hebt.
Dekking: Wat pigmentatie en dekking betreft ligt het er maar net aan welke kleur je gebruikt. De fellere en opvallende kleuren dekken goed, maar de nude tinten zijn tricky
Aanbrengen: L'Oréal Infallible Nails heeft een plat en breed kwastje waardoor je in een swipe de nagellak mooi aanbrengt. 
Finish: Gebruik de nagellak vooral in combinatie met de tweede stap, de gel-ish topcoat. Hierdoor word de lak en de nagel een stuk sterker.
Houdbaarheid: Wanneer je de bijgeleverde topcoat gebruikt blijft de nagellak een stuk langer zitten. Het is afhankelijk van de sterkte van je nagels hoe lang de kleur blijft zitten voordat je de eerste chips ziet. 
Prijs: €10,99

Musthave kleuren zijn in ieder geval 020 Fuchsia For Life, 002 Gris Éternal en 013 Orange Extrême. 017 Petale Revival is het geld niet echt waard.

Welke kleuren vind jij het mooiste? Ga je de nagellak uitproberen?
Pin je favoriete nagellak in Pinbook

Must reads 👀