Lifestyle

Sziget pre-party

Het festivalseizoen is alweer volledig in gang en het duurt nog even voordat één van de populairste van start gaat, namelijk: Sziget, en daarom heeft The Student Hotel er een pre-party van georganiseerd. Voor als je niet kunt wachten en staat te popelen om naar Sziget te gaan, kun je aanstaande zaterdag alvast een voorproefje nemen van het festival. De hotspot The Student Hotel in Amsterdam-West trapt het af en daarbij kun je kiezen uit drie festivalpakketten voor Sziget!


Sziget is één van de meest geweldige festivals in Europa, dat plaatsvindt in de hoofdstad van Hongarije: Budapest. Het festival duurt een week en je zit dan op een eilandje tussen Buda en Pest. Aangezien Budapest uit twee delen bestaat, het oude- en het nieuwe deel en samengevoegd dus Budapest heet. Het eiland zelf heet ook Sziget. Wat eigenlijk heel simpel te verklaren is, omdat Sziget Hongaars is voor eiland. Eenmaal gearriveerd op het festival kun je de hele week lang genieten van concerten, het fijne- en warme weer, lekker eten en drinken voor een spotprijsje, weinig slaap en als het té warm is kun je gewoon naar één van de vele badhuizen gaan.  

Maar omdat het Sziget festival nog wel even duurt voordat het van start gaat, om exact te zijn 11 augustus, heeft de hotspot The Student Hotel alvast een gratis pre-party georganiseerd. Zodat je alvast in de stemming kunt komen en een idee te krijgt van hoe Sziget is. Ook voor als je niet naar Sziget gaat is dit een leuke party! Als je toch nog een beetje twijfelt kun je namelijk met deze pre-party zien of het festival iets voor jou is én trust me, het is voor iedereen geweldig! De slogan van het Sziget festival is namelijk niet voor niets The Island Of Freedom. *Hier spreekt een ervaren Sziget-er*

Zie hieronder de Sziget aftermovie van 2013 om alvast in de stemming te komen! 

De gratis pre-party vindt dus plaats bij The Student Hotel in Amsterdam-West en begint om 19:00 uur met een jammie jammie BBQ (!). Krijgen je benen zin om te dansen? Geen zorgen, om 21:00 uur begint Baskerville zijn muziek te draaien en kun jij lekker bewegen. Hierna volgen Guerilla Speakers en Trashbounce. De pre-party duurt tot 03:00 uur en na afloop van het festival hoef je niet naar huis. Je kunt namelijk gewoon je tentje opzetten en het echte gevoel van Sziget ervaren. Dit tentje kun je opzetten in de tuin van The Student Hotel. Het is eigenlijk gewoon een festival met overnachting 😉


Bron

Maar dat is nog niet alles!
The Student Hotel biedt in samenwerking met Sziget maar liefst drie festivalpakketten aan. De eerste is een pakket waarbij je twee nachten voor vertrek naar Sziget in The Student Hotel al kunt gaan feesten. Vervolgens vertrek je met alle andere Nederlandse feestgangers in de Sziget express naar Hongarije. De Sziget express is trouwens de feesttrein die vanuit verschillende steden in Nederland vertrekt, waaronder Amsterdam en Utrecht. Na het festival kom je voldaan terug in The Student Hotel waar je nog een nachtje kunt bijkomen.

Het tweede pakket is voor de diehards, waarbij je na het Sziget festival kunt doorknallen bij de afterparty: B My Lake Festival. De afterparty vindt plaats bij het grote meer van Hongarije, namelijk: het Balaton meer, wat eindeloos groot is en waar je heerlijk kunt bijkomen van het geweldige Sziget festival. Of naja, 'bijkomen', eigenlijk feest je keihard door!

Het derde pakket is voor als je meer wil relaxen na al dat gefeest. Het is een pakket waarbij je tot rust komt met yoga, massages en tai chi-lessen. Ook dit vindt plaats op een festival genaamd het Detoxfestival. Letterlijk even detoxen van Sziget. 

Ga jij naar de pre-party van Sziget? Of wacht je nog een paar maanden tot het echte festival begint?
Pin je favoriete festival in Pinbook