News

Gossip Girl(scene) week 20

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Blake Lively de koningin van Cannes, de eerste beelden van Mockingjay, Nina Dobrev goes blonde, Kylie Jenner de Tattoo-artist en wat gebeurde er in die lift?


Bron beeld: Reporters

In de Franse badplaats Cannes vindt op dit moment het filmfestival plaats. Queen van het festival? Blake Lively. Op woensdag verscheen ze in een prachtige bordeauxrode jurk van Gucci op de rode loper, een dag later deed ze het nog eventjes dunnetjes over in een waanzinnige jurk van Chanel. She looks fabulous!

We moeten er nog een half jaar op wachten, maar de eerste officiele beelden van Mockingjay Part I zijn naar buiten gebracht. Op de foto's zien we Beetee, Haymitch, Plutarch (gespeeld door de onlangs overleden Phillip Seymour Hoffman) en President Coin (gespeeld door Julianne Moore). Kunnen jullie ook niet wachten?


Bron beeld: Reporters

Nina Dobrev zei onlangs nog dat haar moeder haar altijd geleerd had niet met haar haarkleur te rotzooien, maar deze week bleek dat ze daar niet zo goed naar geluisterd heeft. Nina werd afgelopen week namelijk gespot met een ombre coupe! Staat haar fabulous, natuurlijk!

Kylie Jenner deed afgelopen week iets dat verboden is in de US, ze zette een tattoo bij een vriend. Wat daar verboden aan is? Kylie is pas zestien en je mag in de US pas tattoo's zetten wanneer je achttien bent, oeps.

Het gebeuren vond plaats in een opnamestudio in LA. Er was een tattoo artist om een tattoo te zetten bij Miles Richie (het broertje van Nicole en de broer van Kylie's vriendin Sophia), maar om de één of andere reden belandde de tattoo pen ook in Kylie's handen. Omstanders waren onder andere Khloé Kardashian en haar vermeende vriend rapper French Montana.

 


Bron beeld: Tumblr

Meer Kylie Jenner… Vorige week plaatste Willow Smith (13) een foto op Instagram waarbij ze in bed lag met een shirtloze Moises Arias (20), de wereld viel over deze 'schandalige foto'. Deze week plaatste Kylie Jenner een foto van zichzelf in bed met Willow's broer Jaden, die ook shirtloos was. Een reactie op de foto van Willow en Moises? Een grapje? Wat vinden we van de uitdrukking op Jaden's gezicht?


Bron beeld: Instagram

Het showbizz nieuws dat de wereld deze week het meest bezig hield? De ruzie tussen Solange en Jay-Z. Op videobeelden die gemaakt waren in een lift in een hotel in New York was te zien dat Solange volledig los ging op Jay-Z. En als we volledig zeggen, dat bedoelen we ook echt volledig.

Wat er aan de hand was? Het maakt niet uit, Beyoncé liet in een officieel statement weten dat de onenigheid is uitgepraat, dat zowel Jay-Z als Solange excuses heeft aangeboden en dat het verder een privé omstandigheid is. Mooi gezegd B. Hoewel we nieuwsgierige aagjes zijn en graag het naadje van de kous zouden willen weten, zouden wij het ook niet waarderen als onze vuile was op deze manier zou worden buitengehangen. 

Nog een paar weken, dan komt het eindelijk The Fault in our Stars in de bioscoop. De lezers van het boek weten dit natuurlijk al lang, maar een gedeelte van de film is opgenomen in Nederland, in Amsterdam. In het deze week gereleasde fragment zijn Hazel en Gus op hun eerste echte date, in een chique restaurant in Amsterdam. Bekijk het fragment hierboven. 

Until next week!
xoxo,
Girlscene