Fashion

Sneak peek: H&M Studio najaar/winter

Het is misschien een beetje gek om aan kleding voor het najaar te denken als het nog niet eens officieel zomer is, maar toch werd de pers uitgenodigd door H&M om de Studio collectie voor het najaar en winter te bekijken. Girlscene's Emma reisde gisteren af naar het H&M hoofdkantoor om deze collectie vast te leggen, zodat jullie een sneak peek kunnen krijgen! Bereid je voor op kleding met een bohemian gevoel. Ben je benieuwd geworden? Kijk snel verder!

H&M Studio's collectie voor het najaar is helemaal van deze tijd. Vrouwen kunnen zowel vrouwelijke als mannelijke items dragen. We hoeven niet per se in jurkjes te lopen, we mogen ook een stoer pak aan. Nog beter als we mannelijke en vrouwelijke elementen combineren, draag bijvoorbeeld een gedrapeerde top met een herencolbert!

H&M Studio staat in het najaar in het teken van een speelse, stijvolle uitstraling van de bohemian vrouw van de 21ste eeuw. "Wat me enorm aanspreekt in H&M Studio voor dit najaar zijn de talloze keuzemogelijkheden en het bohemian gevoel van de collectie. Het draait volledig om vrouwelijke items met een verfijnde, speelse uitstraling die je draagt met attitude", zegt Ann-Sofie Johansson, hoofd design, New Development.

Key items in de collectie zijn de slipdress, bikerjack, gedrapeerde top en pantalon, pilotenjack, patchworkjas van imitatiebont, wijde pantalon en kasjmier knitwear. De zomerse kleuren kunnen tegen het najaar weer de kast in, dus je ziet vooral herfstkleuren als zwart, navy, kaki, gebroken wit, beige en grijs.

Ook leuk om te weten: de onderstaande collectie van H&M Studio werd geshowd tijdens Paris Fashion Week!

Sportfanaten opgelet! De pers kon niet alleen de H&M Studio collectie bekijken, er stond ook een rek met sportkleding voor het najaar. Hier hingen jasjes met reflecterende delen (wel zo handig als het weer sneller donker wordt!) die ook nog windproof en waterafstotende eigenschappen heeft. Voor in de sportschool kun je een racerbackvest met een felle sportbeha en een zwarte/grijze legging combineren. Voor de rustige body/mind-activiteiten als yoga en pilates kun je een naadloos vest en comfortabele leggings aantrekken. Deze zijn uitgevoerd in gespikkelde prints en strepen die voelen als een tweede huid.

De H&M Studio collectie is vanaf 4 september in ongeveer 260 winkels wereldwijd en online verkrijgbaar. De nieuwe sportcollectie is vanaf 24 juli verkrijgbaar in geselecteerde H&M-winkels en online.

Wat vind jij van H&M's nieuwe collectie?

Must reads 👀