Lifestyle

Vlog: Sammi Maria Show

Eerder kon je al kennismaken met 15 YouTube Beauty Guru's op Girlscene. Zo ook het meisje met de mooiste getinte huid en grote bos krullen: Beautycrush. Maar wist je dat ze ook een vlog heeft genaamd de Sammi Maria Show? Waarop ze veel vlogs plaatst wanneer ze bijvoorbeeld naar Parijs of Australië is geweest. Vlogs op mooie locties, waarin je haar stoere kledingstijl terugziet en leuke persoonlijkheid naar voren komt. Maak daarom kennis met haar vlog de Sammi Maria Show.


Bron

Sammi staat op YouTube vooral bekend om haar geweldig leuke outfit- en beautyfilmpjes, maar op haar vlog zie je ook vriendjelief maar al te vaak voorbij komen. Het laatste jaar is Sammi naar vrij veel bestemmingen geweest, waaronder Turkije, Parijs en Australië. Doe ons ook maar zo'n baantje, ook al is ze hier ooit als hobby mee begonnen! Vorig jaar ging ze naar Turkije tijdens de zomerdagen. Op haar vlog Sammi Maria Show vind je in totaal 5 vlogs van haar tripje naar het warme Turkije. Hier alvast een voorproefje:

Watch on YouTube

Met vriendjelief Jason ging ze naar Parijs, waar ze onder andere een slotje vastzette op de famous brug Pont de L'Archevêché. Ze bracht ook een bezoekje aan de buurt La Marais en uiteraard een blik wierp op het mooiste stukje van Parijs: de Eiffeltoren. Met haar vlog ga je in korte tijd even snel door Parijs, alsof je er zelf ook bij bent! Laat je dus niet langer afleiden door onze teksten en kijk mee naar Jason & Sammi's Trip to Parissss! 

Watch on YouTube

Een paar weken geleden verliet ze moederlandje nog voor Australië waarbij ze een tussenstop maakte op Singapore met vriendin Tasha, die ook haar eigen YouTube kanaal heeft. Eenmaal gearriveerd in Melbourne zie je in Sammi's vlog dat ze onder andere een Meetup heeft met fans in Melbourne, dat ze een ritje maakt op een Harley Davidson en met vriendinnen in de fashionwereld afspreekt. Check de – in totaal vijf vlogs – hieronder:
 

Watch on YouTube

Thuis heeft Sammi ook een heel leuk hondje genaamd Captain Riley. Ontmoet meneertje in onderstaande video.

Watch on YouTube

Miss Beautycrush heeft ook een heel lief en knap vriendje genaamd Jason, die ze met trots laat zien in haar vlogs! Ook Jason heeft zijn eigen YouTube kanaal. Zie hieronder hoe ze elkaar ontmoet hebben: 

Watch on YouTube

Volg jij de vlog van Beautycrush al? 
Pin je favoriete outfit van Beautycrush in Pinbook