Lifestyle

Hot/Not: 5 Seconds of Summer – She Looks So Perfect

Ken jij de jongens van de Australische boyband '5 Seconds of Summer' al? We schreven vorig jaar al over de vier jongens, maar inmiddels hebben ze hun eerste EP internationaal uitgebracht en hebben ze misschien wel dé zomerhit van 2014 in handen. In hun thuisland Australië worden ze al de nieuwe One Direction genoemd, maar dat zijn ze – naar eigen zeggen – niet. Dat betekent overigens niet dat de mannen van One Direction geen fan zijn! 5 Seconds of Summer stond afgelopen jaar in het voorprogramma van de heren.

Het begon in 2011 toen Luke, Michael en Calum begonnen met het maken van YouTube video's. Ze deden covers en plaatsten deze op hun kanaal. Hun cover van het nummer Next To You, origineel door Justin Bieber en Chris Brown is inmiddels al ruim 1,3 miljoen keer bekeken! 

Watch on YouTube

In 2011 stuurden de jongens via Facebook een berichtje naar Ashton, of hij zin had om met de jongens te spelen tijdens een concert voor 200 gillende meisjes. In werkelijkheid ging het om een publiek van twaalf mensen, waarvan één de moeder van één van de jongens was. Maar Ashton was 'in' en sindsdien bestaat 5 Seconds of Summer uit vier jongens. Het voelde vanaf de eerste keer dat ze samen speelden heel natuurlijk. 

Het ging snel toen de jongens van One Direction eind 2011 tweette over de jongens. Niall en Louis tweette een link naar nummers van de jongens en vertelden dat ze fan waren. De rest is geschiedenis, in 2013 stond 5 Seconds Of Summer in het voorprogramma van One Direction en inmiddels hebben ze al vier EP's opgenomen, met één van de nummers op de EP's scoren ze op dit moment wereldwijd een grote hit. She Looks So Perfect staat in heel veel landen (waaronder Italië, Groot-Brittanië en Argentinië) al op nummer één, het is slechts een kwestie van tijd voordat dit ook in Nederland gebeurt, althans dat denken wij…

Watch on YouTube

Kendall Jenner en Hailey Baldwin, ze zitten samen achter in een auto in New York en zingen het nummer mee met de radio. Tussen Hailey en Kendall zit Kylie, die het nummer duidelijk nog nooit gehoord had! Hahaha. Bekijk het hilarische tafereel hieronder.

Wat vind jij van 5 Seconds of Summer en hun nieuwe nummer? Denken jullie dat het ook in Nederland een hit gaat worden, of vinden jullie het maar niets?!

Bron beeld: Billboard