News

Ashley Benson: “Ik zou A kunnen zijn”

Fans van Pretty Little Liars kunnen hun hart ophalen, op 10 juni gaat het vijfde seizoen van start. Nog even wachten dus, maar voor die tijd kun je even genieten van een interview met Ashley Benson. In het interview is ze heel openhartig en ze geeft antwoorden op de vraag of ze ooit met een collega heeft gedatet (er zijn hardnekkige geruchten dat ze een relatie zou hebben met Tyler Blackburn die Caleb speelt) en of ze weet wie A is. De bijbehorende fotoshoot is even uhhh… revealing. Lees snel verder voor het volledige interview én bekijk de sexy kiekjes.

Voor Pretty Little Liars wist bijna niemand wie ze was, nu is Ashley Benson een wereldster. De serie is razend populair en binnenkort wordt het vijfde seizoen alweer uitgezonden. Maar denk niet dat de actrice hetzelfde is als haar personage Hanna. Ashley is een stuk stoerder. De actrice staat deze maand op de cover van het tijdschrift Complex en in het interview en de fotoshoot laat ze goed zien wie ze echt is.

Over het raarste wat een fan ooit heeft gevraagd:
"Er was een meisje toen ik in een Koreaanse spa was met een vriendin… Ik nam een douche en er was geen deur in de douche. Dat maakt me niet zoveel uit, we zijn toch meiden onder elkaar?! Dus ik was helemaal naakt, en mijn vriendin was in de douche naast me. Opeens tikt er iemand op mijn schouder. Het meisje vraagt: 'Hoi, sorry dat ik je stoor, maar ben jij Ashley Benson?' En ik had zoiets van 'OMG, is dit serieus?! Ik ben naakt.' Vervolgens vroeg ze: 'Mag ik met je op de foto?' Ze wilde echt een heel gesprek voeren onder de douche.

Over het meest intense wat er tijdens het filmen van Spring Breakers is gebeurd:
"Ik was met Vanessa Hudgens op het vliegveld om terug te vliegen naar Los Angeles, terug naar huis. We waren de tijd uit het oog verloren tijdens het eten omdat we zo moe waren. We hebben zo hard gehuild, want we wilden heel graag naar huis. Toen hebben we onszelf bij elkaar geraapt en we besloten om wat te drinken… We zijn naar een bar gegaan en we liepen de hele nacht rond op het vliegveld."

Over de slechtste openingszin:
"In de nacht op het vliegveld wilden een paar jongens Vanessa versieren en ze vroegen: 'Ben jij niet beroemd?' Ze had zoiets van 'Uhhhh, nee.' Dat is een vreselijk slechte openingszin. Ik was verbaasd dat mensen zoiets vroegen, mensen vragen nooit aan mij of ik beroemd ben."

Over roddels en daten met collega's:
"Ik lees altijd dat ik zwanger zou zijn. Dat is altijd heel grappig. En blijkbaar heb ik met al mijn mannelijke collega's gedatet. Dat is niet waar, ik heb nog nooit gedatet met een collega."

Over beroemd zijn:
"Ik houd ervan om mensen te ontmoeten, dus dat is het probleem niet. Beroemd zijn is eigenlijk heel raar. Als iemand me vraagt of ik op de foto wil, dan ren ik het liefst weg en verstop ik me. Ik denk niet dat ik er ooit aan kan wennen."

Over het engste wat ze ooit heeft meegemaakt:
"Een paar jaar geleden wilde iemand mij ontvoeren. Ik was met vrienden in een auto voor een appartement in Los Angeles. Een jongen stapte uit zijn auto, opende onze autodeur en probeerde ons in zijn auto te krijgen. Op dat moment reden wij snel weg met de auto. Dus er is gelukkig niks ergs gebeurd."

Over haar voorbeeldfunctie:
"Ik heb jonge fans, dus ik voel me wel verantwoordelijk voor hen. Tieners kopiëren alles. Ik zou nooit iemand kunnen zijn die veel drinkt en drugs gebruikt. Ik doe dat niet en ik zou niet willen dat iemand zou denken dat ze dat ook moet doen. Ik ben helemaal niet perfect, dus ik ben niet iemand waar je tegenop moet kijken, maar ik probeer wel een goed voorbeeld te geven."

Over grapjes op de set:
"Ik ben heel sarcastisch. Soms vatten mensen dat verkeerd op. Keegan Allen (Toby) neemt mijn grapjes altijd heel serieus. Ik doe dan alsof ik boos op hem ben en dan vraagt hij zich de hele dag af wat hij heeft gedaan dat ik zo boos op hem ben. Shay (Emily) en Troian (Spencer) spelen gewoon mee, zij zeggen dan dat ik écht heel boos op hem ben. Dan stuurt Keegan mij een bericht of ik met hem wil praten. Het is gewoon zo leuk om hem in de maling te nemen!"

Over A:
"Op straat vraagt iedereen me wie A is. Ik heb serieus geen idee wie A is. Ik vraag de schrijvers steeds of ze mij A kunnen maken, want ik vind het zo vervelend dat ik niet weet wie het is. Eerlijk gezegd weet ik niet over we er ooit achter zullen komen. Maar ik zou best A kunnen zijn!"

Wat vind jij van het interview en de pikante foto's? Kun jij ook niet wachten tot het vijfde seizoen van PLL van start gaat?

Bron tekst en beeld: complex